Taylor Swift heeft een nieuw kapsel: zangeres verrast met roze

Taylor Swift heeft een nieuw kapsel: zangeres verrast met roze

Taylor Swift heeft een verassing. De populaire hartenbreekster stapte gisteren naar buiten met een wel heel onconventionele haartooi. Ze kleurde haar onderste lokken roze voor de iHeartRadio Music Awards. 

Sinds Taylor Swifts bad girl-periode met platina blonde haar is het lang geleden dat de artieste nog eens van kapsel veranderde. Gisterenavond vonden de iHeartRadio Music Awards plaats in het Microsoft stadion in Los Angeles en werden gepresenteerd door de rapper T-Pain. Voor de gelegenheid droeg Taylor een paarse glitterjumpsuit en kleurde ze de onderste lokken van haar haren roze.


Nieuw album

Taylor ontving de award voor beste tour van het jaar. Voor haar ‘Reputation Stadion Tour’ waar Netflix zelfs een documentaire van maakt en de succesvolste stadiontoer was in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Taylor bedankte vooral haar fans en gaf een knipoog naar nieuwe muziek. Ze vertelde dat haar fans de eerste zouden zijn wie ze op de hoogte zou brengen van een eventueel nieuw album. Maar dat is niet het enige nieuws. Taylor’s frenemy, Katy Perry deelde mee dat ze ervoor openstond om samen met haar muziek te maken.

Awkward

Niet alles verliep op rolletjes tijdens de awards, tijdens zijn welkomstspeech maakte T-pain een gênante mop over Taylors borsten en haar fans trokken verontwaardigd naar Twitter om hierover hun hart te luchten.

Op twitter vergeleek een fan, T-Pains commentaar met Swifts aanrandingszaak van vorig jaar. Toen daagde ze de 51-jarige DJ David Mueller voor de rechter, die haar betast had na een concert.

Het is niet de eerste keer dat Swift een kapsel met roze touch heeft, tijdens de opnames van het liedje “I knew you were trouble” kon je de artieste ook al met deze coupe bewonderen.

Gesponsorde artikelen