“Taylor Swift is leuker”: vermomde Miley Cyrus vraagt wat mensen over haar denken

“Taylor Swift is leuker”: vermomde Miley Cyrus vraagt wat mensen over haar denken

“Ze schreeuwt gewoon om aandacht. Dat is exact de reden waarom ze zo’n vreemde dingen doet.” Dat zegt een voorbijganger aan een vermomde Miley Cyrus over … Miley herself. De popster trekt de straten van Los Angeles op om erachter te komen wat mensen over haar denken en die nemen geen blad voor de mond. “Eigenlijk vind ik Taylor Swift gewoon leuker.” 

Een zwarte pruik, een bril en een saai grijs mantelpakje zijn blijkbaar genoeg om een van de bekendste popsterren ter wereld onherkenbaar te maken voor Amerikanen. “Wat denk jij van Miley Cyrus?”, vroeg de popster herself aan voorbijgangers.

“She lost her mind in the Hollywood madness”, zegt een oud vrouwtje, die duidelijk niet doorheeft dat de popster voor haar neus staat. “Hell no. Mijn dochter zou zich nooit mogen gedragen zoals Miley”, zegt een man, die wel verkleed lijkt als een cowboy. “Ze schreeuwt gewoon om aandacht. Dat is exact de reden waarom ze zo’n vreemde dingen doet”, voegt hij er nog aan toe. Hoe Miley reageert? Die speelt het spelletje gewoon mee. “Je haalt de woorden echt uit mijn mond”, zegt de popster instemmend.

De voorbijgangers hebben echt geen idee dat de vrouw die hen vragen stelt, eigenlijk Miley Cyrus zelf is. Zelfs de tienermeisjes die de lyrics van We Can’t Stop kunnen meezingen, hebben het niet door. Slechts één man kijkt verder dan de pruik: “Je lijkt eigenlijk heel erg op haar.” Miley beloont de man door hem een sneak peek van haar decolleté te geven. Hoe kan het ook anders, ze heeft een reputatie te beschermen!

Check hier het hilarische fragment:

Gesponsorde artikelen