Heeft Taylor Swift naam derde dochter van Ryan Reynolds en Blake Lively verklapt?

Blake Lively Ryan Reynolds Taylor Swift
Isopix

Ryan Reynolds en Blake Lively hebben sinds 2019 drie dochters: James, Inez en de jongste dochter waarvan we de naam nog niet kenden. Maar daar lijkt Taylor Swift nu verandering in te hebben gebracht.

Zangeres Taylor Swift is een van de beste vrienden van Ryan Reynolds en Blake Lively. De zangeres weet dus zeker de naam van het derde kind van het koppel. En het lijkt er nu op dat ze die verklapt heeft op haar nieuwe album.

Betty

Op vrijdag bracht Taylor Swift haar verrassingsalbum ‘folklore‘ uit. Fans zijn er nu van overtuigd dat een van die nummers gewijd is aan de jongste dochter van Ryan Reynolds en Blak Lively.

Het gaat om het nummer betty. Daarin zingt Taylor de volgende opmerkelijke lijn: “Betty, I know where it all went wrong. You heard the rumors from Inez. You can’t believe a word she says” en later zingt ze: “James, get in, let’s drive.” De namen van de twee oudste dochters van Ryan Reynolds en Blake Lively zitten dus allebei verwerkt in het nummer. Daarom denken fans dat Betty, de derde naam in het nummer, de naam is van de derde dochter van het koppel.

Een bron vertelde al aan People dat het nummer inderdaad vernoemd was naar de derde dochter van Ryan Reynolds en Blake Lively. Zowel Ryan als Blake deelden ook al een foto van Taylor op hun Instagram Story om haar nieuwe album te vieren.

Derde dochter

Instagram Story Ryan Reynolds Blake Lively Taylor Swift
Instagram vancityreynolds, blakelively

De derde dochter van Ryan Reynolds en Blake Lively werd geboren op 4 oktober. Ze konden de naam van hun jongste telg dus meer dan negen maanden geheim houden.

Het koppel heeft al twee dochters: James, die ondertussen vijf jaar oud is, en Inez van drie jaar oud. Ook bij hun eerste twee dochters wist het koppel de namen lang geheim te houden. Ryan en Blake zijn al sinds 2011 een koppel en trouwden in 2012.

Gesponsorde artikelen