Te fout: er bestaat een verkiezing voor mooiste vagina en je kan 500 euro winnen én jouw eigen 3D-vagina! 

Te fout: er bestaat een verkiezing voor mooiste vagina en je kan 500 euro winnen én jouw eigen 3D-vagina! 

We kennen ondertussen de typische missverkiezingen, maar wist je dat er ook verkiezingen bestaan voor de mooiste vagina ter wereld? Yep … Het bestaat echt. De mooiste vagina krijgt zelfs een geldprijs en een 3D-vagina om mee te pronken. Zou de mooiste vagina ook een kroontje krijgen? 

De ene vrouw is trots op haar vagina, terwijl de andere zelfs niet weten hoe die eruit ziet. Maar de dames of die meedoen met de verkiezing van de mooiste vagina ter wereld, zijn uiteraard heel gelukkig met wat ze vanonder hebben. De deelneemsters van de verkiezing zijn zo gelukkig met hun vagina, dat ze het de wereld willen laten zien én zelfs laten gebruiken …

Miss Vagina

Brian Sloan is een ondernemer in de seksspeeltjes industrie en wou de mooiste vagina ter wereld in de spotlight zetten. Daarom kwam hij op het idee om zo’n verkiezing in leven te roepen. De enige vereisten van de wedstrijd zijn een vagina hebben en het willen tonen. Op de website van de verkiezing kan iedereen, overal ter wereld, stemmen op alle vagina’s die meedoen. De stemmer kan een cijfer geven tussen 1 en 10.

Naast een geldprijs van 500 dollar, wordt de vagina van de winnares ook nog eens in 3D nagemaakt. De eigenares van de winnende vagina mag naar Los Angeles gaan voor een 3D-scan en krijgt nadien zo’n afdruk mee. Let wel op, je zal niet de enige zijn die kan pronken met de 3D-vagina. Er wordt namelijk ook een seksspeeltje gemaakt van de mooiste vagina zodat andere mensen hier ook van kunnen genieten. De verkiezing wordt daardoor dus net iets fouter.

Tweede plaats

De winnares krijgt 500 dollar, maar de tweede en derde plaats worden ook niet vergeten. Nummer twee krijgt een som van 200 dollar en de derde mooiste vagina krijgt 100 dollar.

Gesponsorde artikelen