Te ontdekken op Groezrock: Wisdom In Chains

Te ontdekken op Groezrock: Wisdom In Chains

Het is al even geleden sinds de mannen uit Pennsylvania nog eens in België te zien waren, maar begin mei staat Wisdom In Chains voor de eerste keer op het podium van Groezrock en dat wordt een show die je niet mag missen.

Ook al bestaat Wisdom In Chains al even lang als Terror, toch hebben ze nooit op een evenredige wijze kunnen proeven van de wereldwijde populariteit die laatstgenoemde wel kon genieten. Ze zijn altijd iets meer in de underground scene blijven meedraaien. Stilstaan deze ze echter niet, want ondertussen is hun zesde plaat We Never Sleep uitgekomen.

De heren zien er misschien uit als grote beren, maar als je goed naar hun teksten luistert, blijkt dat ze toch een klein hartje hebben. Ze koesteren hun vrienden en hun familie op zo’n manier in hun teksten dat je hen onmiddellijk als je beste vrienden zou kunnen aanschouwen. Zelfs hun liefde voor huisdieren heeft al een weg gevonden naar hun repertoire.

Wisdom In Chains is een band waar zowel de old school punker als de new school hardcore kid bij terecht kan. Reken maar op heel wat vuistengezwaai en ouderwetse meezingpartijen.

Afspraak op vrijdag 2 mei om 13:35 voor het Impericon podium.

https://vimeo.com/75738368

Groezrock gaat door op 2 en 3 mei. Meer info en tickets vind je hier.

Gesponsorde artikelen