Left Right
scrollTop top

Te veel schrik voor traantjes? Met deze video nam Gertje afscheid van zijn ‘oude’ K3 op hun laatste show


Te veel schrik voor traantjes? Met deze video nam Gertje afscheid van zijn ‘oude’ K3 op hun laatste show

Op de tonen van ‘K3 Loves You’ hebben Karen, Kristel en Josje hun publiek voor een allerlaatste keer toegezongen in de Antwerpse Lotto Arena. En wees maar zeker dat die laatste show voor heel wat kippenvelmomentjes zorgde. Iets wat Studio 100-baas Gert Verhulst helaas heeft gemist, want hij kon er niet live bij zijn vanavond. Wél nam hij een videoboodschap op waarin hij Karen, Kristel en Josje uitvoerig bedankte voor hun eindeloze inzet. Check hier wat hij z’n meisjes te vertellen had:

De integrale speech van Gert Verhulst:

Lieve Karen, Kristel en Josje. Jammer genoeg kan ik er vandaag niet bij zijn, maar toch wil ik nog een paar woorden tot jullie richten. Vandaag sluiten jullie een tijdperk af. Een uitzonderlijke, succesvolle en mooie periode. Mijn respect en bewondering voor wat jullie verwezenlijkt hebben, is heel groot. Met jullie liedjes, shows, films, musicals en televisieprogramma’s hebben jullie een onuitwisbare plek in de harten van het publiek veroverd. Het feit dat zoveel mensen naar jullie afscheidstournee zijn gekomen is daar het grootste bewijs van.

Vandaag nemen jullie afscheid omringd door fans, collega’s, vrienden en familie. Draag deze bijzonder mooie periode mee in jullie hart. Kijk er met trots op terug. Karen, Kristel, Josje, dankjulliewel voor al deze jaren hard werken, jullie professionaliteit en vooral: jullie liefde en vriendschap. Het was een eer om met jullie deze mooie droom waar K3 voor staat te mogen leven. Dankjulliewel!

Benieuwd naar hoe emotioneel het werd tijdens het allerlaatste optreden van Karen, Kristel en Josje als K3? Hou newsmonkey zo meteen in de gaten voor méér!

Hier kan je alvast ons interview checken met Karen, Kristel en Josje vlak voor de eerste show voor volwassenen eerder deze week: 

Jup, ook daar werd het hééééérlijk emotioneel …

En de muziek? Die klonk zo:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452