‘Tegen de Sterren Op’ is back, people! 8 gloednieuwe imitaties die we nu al GEWELDIG vinden 

‘Tegen de Sterren Op’ is back, people! 8 gloednieuwe imitaties die we nu al GEWELDIG vinden 

Tegen de Sterren Op viert z’n vijfde verjaardag en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Op liefst drie podia zullen de acteurs nog meer sketches voor een live-publiek brengen. En natuurlijk mogen we ons aan een pak gloednieuwe imitaties verwachten. Dit zijn alvast 8 personages waar echt geen seconde langer meer op kunnen wachten: 

1. Nathalie Meskens als MAGGIE DE BLOCK

Nu ze opnieuw in de regering zit, kon Tegen de Sterren Op niet meer naast Maggie De Block kijken. Een uitdaging die Nathalie Meskens met plezier aangaat. We krijgen een exclusieve kijk op de minister van Volksgezondheid.

2. Guga Baúl als OTTO-JAN HAM

In een ideale wereld zou de echte Otto-Jan Ham meespelen in Tegen de Sterren Op, maar Guga Baúl zal zeer zeker een waardig alternatief zijn. We krijgen leuke fragmenten te zien uit de beste nieuwsshow van het land, waarin een pak bekende praatgasten de revue passeren. We zijn benieuwd of de WIFI-muts er ook bij zal zijn.

3. Ella Leyers als EVA DAELEMAN

We kunnen het niet ontkennen: Eva Daeleman heeft het gemaakt als omroepster bij Eén. En dat ze door haar gewaagde kledingkeuze nog meer opvalt, heeft haar een persiflage in Tegen de Sterren Op opgeleverd. Ella Leyers mag vanaf vanavond dus lekker trendy en hipster doen.

4. Walter Baele als CHARLES MICHEL

Niet alleen Maggie De Block maakt voor het eerst haar opwachting, ook premier Charles Michel (MR) mag zich aan een imitatie verwachten. En dat is Walter Baele natuurlijk op het lijf geschreven. Eerder kroop hij immers ook in de huid van koning Filip en voormalig Europees voorzitter Herman Van Rompuy (CD&V).

5. Jonas Van Geel als HARRY STYLES

One Direction is zowat de populairste band bij jonge meisjes en misschien mag Jonas Van Geel zich dit voorjaar ook aan een krijsende massa verwachten. Hij kruipt immers in de huid van frontman Harry Styles.

6. Chris Van Espen als WOUTER BEKE

Je hebt het intussen al door: de Wetstraat krijgt veel aandacht in dit nieuwe seizoen van Tegen de Sterren Op. CD&V-voorzitter Wouter Beke is de meest voorbeeldige leerling van de klas die altijd als eerste wil antwoorden.

7. Clara Cleymans als OLGA ZELENKO

The Sky Is The Limit was een zegen voor de makers van Tegen de Sterren Op. Clara Cleymans mag het proberen als Olga Zelenko, de Russische vrouw van Harry Schuurmans. En de liefde is voor dit koppel niet altijd even eenvoudig.

8. Ivan Pecnik als COMMISSARIS BERCKMANS

Echte Verhalen: De Buurtpolitie was in 2014 een verademing voor VTM. En ook daar haalt de cast van Tegen de Sterren Op inspiratie. Ivan Pecnik zal commissaris Berckmans spelen. Ondanks zijn goede intenties blijkt hij niet veel van het politiewerk te kennen.

Tegen de Sterren Op: vanaf vanavond iedere woensdag om 20:35 uur op VTM

Gesponsorde artikelen