Tegen de Sterren Op verwelkomt 95ste typetje: dit zijn onze 10 favorieten

Tegen de Sterren Op verwelkomt 95ste typetje: dit zijn onze 10 favorieten

Het vierde seizoen van Tegen de Sterren Op mag gerust het beste tot hiertoe genoemd worden. Wie de indruk heeft dat er meer typetjes dan ooit hun intrede maken, zou wel eens gelijk kunnen krijgen. Vanavond verwelkomt het populaire VTM-persiflageprogramma immers al de 95ste imitatie van dit seizoen. En dat vieren we met onze 10 favoriete sketches uit dit seizoen.

1. Natalia vs. Natalia

Ongelofelijk hoe sterk Nathalie Meskens op Natalia lijkt. Maar welke eigenschap van de Kempense zangeres is nu eigenlijk het moeilijkst om na te doen, “hare gang” of “hare rijstijl”? Geen van beide blijkbaar, maar wel “dat uniek geluid”.

2. Regi in het bubbel, bubbelbad

Jonas Van Geel heeft met zijn geniale imitatie van Regi intussen ongetwijfeld heel Vlaanderen aan het lachen gekregen. Onze favoriet? Het bubbel, bubbelbad!

3. Ian Thomas ft. Rihanna

In het echte leven werkt Ian Thomas volop aan zijn doorbraak in de VS, met als hoogtepunt tot hiertoe zijn song met Snoop Dogg. In Tegen de Sterren op doet Ian (Jonas Van Geel) het liever met Rihanna (Clara Cleymans). 

4. De Christmas Ball van Miley

Geen videoclip die harder over de tong ging dan die van Miley Cyrus’ Wrecking Ball. Al vonden we de Christmas Ball van Ella Leyers minstens zo geweldig.

5. Will.I.Am Vermandere ft. Aldegonde Bitch

Als Willem a.k.a. Will.I.Am Vermandere (Ivan Pecnik) en zijn Aldegonde Bitch (Tine Embrechts) beginnen zingen, is er geen houden meer aan. In ons favoriete filmpje van het wonderduo steken ze Britney’s Scream and Shout  in een hilarisch West-Vlaams jasje.

6. Slongs Dievanongs “oep zen Antwaarps”

En daar hebben we ons Nathalie Meskens weer, deze keer als de Antwerpse rapster Slongs Dievanongs.

7. Delphine Boël goes Stromae

Blijkbaar verwerkt Delphine Boël (Tine Embrechts) de problemen met haar vader niet alleen in haar kunstwerken, maar maakt ze ook liedjes over de zoektocht naar haar vader.

8. Het Braziliaans feest van Christoff

Wat als Christoff nu eens het officiële Rode Duivelslied zou maken voor het WK in Brazilië? De versie van Jonas Van Geel is alvast een bijzonder meezingbare voltreffer.

9. De bomma doet aan #shuffling

Shuffling, het is een move die niet iedereen is gegeven. Maar de bomma uit Familie (Chris Van Espen) komt er toch behoorlijk goed mee weg.

10. Terwijl de Frank het allemaal oplost in Thuis

Van Familie naar Thuis, waar Frank (Guga Baúl) zijn Simonneke (Ella Leyers) nog maar eens doet blèten.

Maar onze absolute favoriet blijft toch Guga Baúl die erop losspuit als Bartel Van Riet.

Vanavond (20.35 uur) krijgen we voor de laatste keer nieuwe sketches te zien in Tegen de Sterren Op. De volgende twee weken zendt VTM een compilatie-aflevering uit waarin wordt teruggeblikt op de hoogtepunten uit het vierde seizoen.

Gesponsorde artikelen