Tel mee af naar het komende seizoen van ‘Black Mirror’ met deze drie nieuwe trailers

Tel mee af naar het komende seizoen van ‘Black Mirror’ met deze drie nieuwe trailers

Het aftellen naar het vierde seizoen van ‘Black Mirror’ is begonnen en dat doet Netflix met heel wat mysterieuze trailers. Elk van de zes afleveringen van het komende seizoen krijgt zo’n trailer … en die brengen je direct opnieuw in de stemming voor een nieuwe lading creepy verhalen van ‘Black Mirror’.

Black Mirror is ongetwijfeld een van de meest fascinerende series van het moment. De reeks schetst in iedere aflevering een ander beeld van de gevaarlijke toekomst die ons mogelijk te wachten staat als we blind blijven voor de risico’s van technologie.

De populaire serie is sinds vorig seizoen in handen van Netflix en die releasen binnenkort seizoen 4. Wanneer die zes nieuwe afleveringen precies te zien zullen zijn op Netflix is nog niet bekend gemaakt, maar lang zal dat waarschijnlijk niet meer duren.

13 Days of Black Mirror

Op dit moment en nog tot vrijdag 8 december lopen de 13 Days of Black Mirror. In die periode lost Netflix om de zoveel dagen een nieuwe trailer van het komende seizoen en op het einde is de fans een verrassing beloofd. Krijgen we op 8 december eindelijk de release datum of verrast Netflix door de reeks dan direct online te zetten?

De eerste trailer van de aflevering ‘Arkangel’ kregen we al vorig weekend en deze week zijn daar drie nieuwe en even spannende trailers bijgekomen. Daarna is het enkel nog uitkijken naar de trailers van de afleveringen ‘USS Callister’ en ‘Metalhead’.

‘Hang the DJ’

Deze aflevering gaat over online daten. Veel komen we niet te weten in de trailer waarin we twee mensen op date zien met een aftelklok. Een gelijkaardige timer telt ook af tijdens de trailer … en dat belooft niet veel goeds.

‘Black Museum’

Misschien wel de meest creepy trailer tot nu toe van seizoen 4. We zien een vrouw op bezoek in een museum vol artefacten van misdaden. “This place ain’t for the faint-hearted“, zegt de man in het museum en wij geloven hem direct.

‘Crocodile’

Herinneringen terughalen en beelden oproepen uit je hersenen zijn populaire thema’s in sciencefiction en konden ook in Black Mirror niet ontbreken. Wie zien in de trailer hoe een dokter met behulp van een speciale computer een man probeert te helpen om zich terug te herinneren wat er precies is gebeurd tijdens een auto-ongeval.

Bekijk hier onze top 19 van alle afleveringen van Black Mirror.

Gesponsorde artikelen