Telenet verhoogt volgende maand opnieuw zijn prijzen, maar ook Proximus is duurder geworden

Telenet verhoogt volgende maand opnieuw zijn prijzen, maar ook Proximus is duurder geworden

Wie in België internet, televisie en/of telefonie wil gebruiken, zal daar in 2017 nog wat meer voor moeten betalen. Telenet kondigt vandaag namelijk een prijsstijging aan voor zijn packs, maar ook Proximus heeft op 1 januari zijn prijzen verhoogd.

Slecht nieuws voor wie die bij Telenet Whop of Whoppa heeft, want die packs worden vanaf 19 februari zo’n 2 procent duurder. In de praktijk komt dat neer op respectievelijk 1,35 en 1,55 euro extra per maand. Het nieuwste all-inaanbod WIGO blijft wel dezelfde prijs.

Ook bellen buiten je bundel voor klanten met het gsm abonnement King of Kong wordt serieus duurder. Daar betaal je vanaf 19 februari 0,2 euro voor per minuut in plaats van 0,15 euro. Volgens Telenet is de stijging nodig om te kunnen blijven investeren in hun netwerk.

De prijsstijging van Telenet krijgt veel kritiek, maar op 1 januari heeft ook concurrent Proximus zijn prijzen verhoogd. Hun Comfort en Maxi pack zijn ook tussen de 1 en 2 euro duurder geworden. De nieuwe bundels Tuttimus, Familus en Mobilus blijven wel dezelfde prijs, maar daar betaal je sowieso iets meer voor, al krijg je ook meer.

Gesponsorde artikelen