Telenet zonder decoder? Yugo werkt honderd procent op je smartphone

Telenet zonder decoder? Yugo werkt honderd procent op je smartphone

Geen kabel, geen afstandsbediening, geen decoder: bij Telenet hebben ze een app die je live tv laat kijken én je smartphoneabonnement combineert. Voor honderd euro stream je ook nog eens alles van Play mee. Met YUGO wil Telenet een jonger, flexibeler publiek bekijken.

TV is overal: van YouTube tot je een verbouwtutorial, op Facebook en Instagram. We kijken overal filmpjes. Maar drama en goede humor, dat associëren we nog met tv. ’t Is te zeggen: de jongere generatie doet dat vooral met Netflix. Klassieke tv, lineair en met een tv-bakske, godbetert, dat spreekt niet meer aan.

YUGO

Dus hebben ze bij Telenet eindelijk een vervolg gebreid aan Yelo, de app waarmee je al wat zenders kon bekijken. Wat is er fijn aan YUGO, de nieuwe formule die de provider vandaag voorstelt? Dat het een ideale combi is voor wie altijd maar op de baan is. TV kijken zonder decoder maar op je tv, of onderweg, of waar je ook maar wil.

Voor zo’n honderd euro krijgen YUGO klanten ruwweg twee elementen. Het ene element is entertainment: twintig zenders, plus het hele Play-gamma. Om dat te bekijken, wat dus gewoon op je smartphone én op tv kan, krijg je er ook nog vast en mobiel internet bij. Vast is dat ongelimiteerd aan 200 mbps. Data-gewijs kan je met één of twee personen 20 gigabite verdelen. Daarnaast krijg je ook 150 belminuten, geen slechte deal dus.

En bij Proximus?

Ook Proximus heeft een vergelijkbare deal, zij bieden een combinatie aan van vaste lijn, mobiele data, proximus TV en Netflix, voor zo’n tachtig euro. Met de belminuten erbij én het Play-abonnement, hebben ze bij Telenet een stevige concurrent staan. Om naar je tv te streamen heb je wel degelijk een Apple TV of Chromecast nodig, die zal je goedkoper kunnen aanschaffen bij Telenet.

pixabay

Gesponsorde artikelen