Temptation Alex heeft de kaap van 300 sekspartners gerond, waaronder menig kandidate vanop het eiland … En fier dat ie is!

Temptation Alex heeft de kaap van 300 sekspartners gerond, waaronder menig kandidate vanop het eiland … En fier dat ie is!

Alex van Temptation Island heeft voor het YouTube-programma ‘Zie Ze Liegen’ pittige vragen moeten beantwoorden. Meneer ‘met de grote pik’ werd aan een leugendetector gehangen en ondervraagd. Hij heeft heel wat zaken toegegeven waar wij toch even van schrokken. 300 sekspartners waaronder deelnemers van het eiland. Pittig!

In het programma Zie Ze Liegen komen verschillende bekende mensen langs om vragen te beantwoorden. Het straffe is dat ze niet kunnen liegen want ze zijn aan een leugendetector vastgekoppeld. Eergisteren kwam Alex van Temptation Island aan bod. Hij kreeg uiteraard heel wat vragen over het eiland en zijn privéleven. Het werd spannend en we zijn heel veel te weten gekomen van de ex-verleider.

Grote pik

Holly Mae Brood stelde hem persoonlijke vragen zoals: “Is die echt heel groot”. Hij reageert hier vrij ontwijkend over maar geeft toe dat het hem altijd wordt gezegd door vrouwen waarmee hij het bed heeft gedeeld. De leugendetector geeft hem gelijk.

Hoe meer ze spreken over Temptation Island, hoe interessanter het wordt. Alex heeft seks gehad met Rosanna, maar geeft toe dat zij niet de enige was van Temptation Island. Hij wil niet alle namen geven, maar om één of andere reden zegt hij wel dat Danyla ertussen zit. De detector geeft hem alweer gelijk. De vrouwenverslinder heeft ongeveer 300 vrouwen het bed gedeeld, maar King Kong doet het nu toch rustiger aan: Alex loog niet toen hij zei dat hij een relatie heeft.

De jongeman heeft eigenlijk geen leugens verteld. Hij is altijd eerlijk gebleven, maar Alex blijft Alex en vertelt de vreemdste dingen: “Ja, seks in een luchtballon lijkt me wel leuk.” Oké dan, Alex …

Bekijk hieronder het volledige interview.

Gesponsorde artikelen