‘Temptation’-Amber was zo lang samen met Arda toen ze zwanger werd

Arda Amber Temptation Island
Instagram arda.trkr

Arda en Amber van Temptation Island zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. Omdat ze elkaar leerden kennen op Temptation, toen Arda nog samen was met Elke, kunnen ze natuurlijk nog niet lang samen zijn. In een video op YouTube leggen ze nu uit hoe lang ze precies samen waren voor de zwangerschap.

De Nederlandse YouTuber Nick Eshuis ontvangt elke week nieuwe bekende gezichten in zijn auto voor een interview. Deze week was het de beurt aan Arda en Amber die enkele dagen geleden bekend maakten dat ze hun eerste kindje verwachten samen.

Drie maanden

Op dit moment is Amber vier maanden en één week ver in haar zwangerschap. Dus ze is al bijna halverwege. Snelle rekenaars hadden dan ook al door dat Arda en Amber nog niet al te lang samen konden zijn voor ze te horen kregen dat ze een kindje verwachten.

En dat bevestigen ze nu ook in de video. Op dit moment zijn Arda en Amber zeven maanden samen. Dat betekent dat ze rond de jaarwisseling een koppel werden. Maar dat wil vooral zeggen dat ze toen Amber zwanger werd amper drie maanden een koppel vormden.

Gender reveal?

Arda en Amber zijn niet het enige Temptation-koppel dat op dit moment een baby verwacht. Want ook Melissa en Gianni, die net als Arda en Amber te zien waren in het laatste seizoen van Temptation Island verwachten op dit moment hun eerste kindje.

Zij hielden enkele weken geleden een grootschalige gender reveal party, waarop ook Arda en Amber aanwezig waren. Met een spetterende party (inclusief dj) kwamen Melissa en Gianni toen samen met hun aanwezige vrienden en familie te weten dat ze een jongetje verwachten. Maar bij Arda en Amber zit zo’n groot feestje er duidelijk niet in. Zij zijn namelijk al op de hoogte van het geslacht van hun baby en hebben het ook al aan hun naasten verteld. Ze hebben zelfs al een naam gekozen voor hun kindje.

Voorlopig willen ze het geslacht van hun baby ook nog niet delen met de media en hun fans. Maar aangezien ze het zelf al weten, zullen ze het ook niet al te lang meer geheim kunnen houden.

Haatreacties

Arda heeft zich op Temptation Island natuurlijk niet al te populair gemaakt. Daarom krijgt hij nu regelmatig haatreacties op sociale media. Maar daar trekt hij zich weinig van aan. “Ik kan mij daar heel snel overzetten. Ik lach ook meestal als ik zo’n reacties krijg. Want hoe zielig moet je zijn om naar mijn pagina te gaan en te reageren met zoiets?”

Amber daarentegen heeft het moeilijker met dat soort reacties. “Da’s misschien wat raar om te zeggen, maar ik vind mezelf een heel lief persoon naar andere mensen toe, die lief zijn tegen mij. Dus als mensen mij niet kennen en mij beginnen te beoordelen en haat beginnen posten, dan raakt dat mij wel. In het begin had ik daar heel veel moeite mee, maar na een tijdje merkte ik dat dat altijd dezelfde accounts waren.” Daardoor kon ze het allemaal relativeren.

Gesponsorde artikelen