‘Temptation’-Deborah vertelt over toekomst met Tim

Tim en Deborah
GettyImages

Iedereen herinnert zich sowieso Tim van Temptation Island. Tim, of Timtation voor de diehard fans, was samen met Deborah tijdens hun tv-avontuur. Het koppel was geen lang leven beschoren, want Tim werd verliefd op een verleidster. De twee gingen dan ook uit elkaar, maar nu is er volgens Tim terug hoop. Deborah, die denkt daar toch anders over …

Wie aan Temptation Island denkt, denkt nagenoeg automatisch aan Tim. Hij maakte zichzelf bekend (of belachelijk) met de uitspraak ‘No girls allowed, unless Deborah Leemans‘. Daarmee verwees hij naar zijn toenmalige vriendin met wie hij het eiland betrad.

Timtation

Die relatie was gedoemd om te mislukken, omdat Tim (of Timtation voor de fans) viel voor de verleidingstruken van Cherish. Tim was smoorverliefd op de Nederlandse blondine en Deborah? Die verloor hij opeens uit het oog.

Nu, een aantal jaar later, lijkt er terug hoop te bestaan op een vervolg van Tim en Deborah als een koppel. Als het van Tim afhangt in ieder geval. Hij vertelde namelijk aan het weekblad Dag Allemaal dat er nog toekomst zit in de twee. “We kunnen het goed met elkaar vinden en doen geregeld dingen samen. Wij zijn nog geen koppel, maar ik sluit niet uit dat wij weer samen komen. Of Deborah mij dan heeft vergeven? Uh, ja.”

“Wij gaan NOOIT meer een koppel worden”

Maar dat verhaal heeft Tim helemaal niet overlegd met Deborah, want zij kwam uit de lucht vallen toen ze het interview las. Op haar Instagram vertelt ze daarom ook dat ze helemaal van niets wist en dat ze haar toekomst met Tim toch iƩts anders ziet.

Temptation Island
Instagram Deborah Leemans

“Ik heb Tim vergeven, klopt. Dit is tenslotte al twee jaar geleden, maar wij gaan NOOIT meer een koppel worden. Dit heb ik hem ook gezegd. Daarvoor is er te veel gebeurd tussen ons. Bij deze wou ik het nog eens duidelijk maken voor bepaalde mensen …”, zo staat er te lezen in haar Instagramstory.

Daarmee maakt ze Timtation dus pijnlijk duidelijk dat er geen toekomst meer is voor de twee. Goed geprobeerd Tim, maar helaas.

Gesponsorde artikelen