‘Temptation’-droomkoppel zet maanden na opnames dan toch punt achter relatie

Temptation Island koppels
VIJF

Temptation Island eindigde dit jaar met twee stukgelopen relaties, drie koppels die nog steeds gelukkig bleven en zelfs één nieuw gevormd koppel. Maar voor één van de drie gelukkige koppels is het geluk nu op. Ieders favoriete koppel heeft namelijk beslist om hun relatie van meer dan acht jaar stop te zetten.

Als er dit jaar op Temptation Island één koppel was dat supersterk bleek te zijn en de relatietest met de vingers in de neus doorstond, dan was het wel Angela en Christian. Het Antwerpse danskoppel had op geen enkel moment moeite met de verleiding en twijfelde op geen enkel moment aan hun relatie. Tot na Temptation zo blijkt nu.

Angela en Christian

Temptation Island A15 gif 22
VIJF

Ze konden de Temptation-geschiedenisboeken ingaan als “het modelkoppel voor een geslaagde relatietest”. Maar het sprookje bleek dan toch niet van lange duur te zijn. In de reünieaflevering van Temptation Island, die gefilmd werd in februari, was te zien hoe Angela en Christian nog steeds gelukkig samen waren en zelfs al luidop aan het praten waren over trouwen en kindjes.

Maar nu zijn we vier maanden en een pandemie verder en dat bleek de relatie toch zwaar onder druk te zetten. Via hun Instagram Story laten Angela en Christian daarom nu weten dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie.

Trouwen

Angela Christian
Instagram

“Ik wil jullie via deze weg laten weten dat Chris en ik recent hebben besloten om elk onze eigen weg op te gaan”, zo klinkt het bij Angela. Maar de schuld lag niet bij hun deelname aan Temptation Island. “We hadden al een jaar wat moeilijkheden in onze relatie, onze mening over huwen was daar één van. We hebben geprobeerd om eraan te werken, en na Temptation voelde onze relatie zelfs beter dan ervoor. Temptation is voor jullie net gedaan, maar voor ons is het al meer dan een half jaar geleden en ondertussen zijn de onenigheden terug naar boven gekomen en verliep de communicatie naar elkaar niet meer goed.”

In de reünieaflevering van Temptation Island konden we duidelijk zien dat Angela stond te popelen om te trouwen. Christian daarentegen, was minder enthousiast. En dat werd uiteindelijk de druppel voor de relatie van het dansende koppel. “We hebben geen ruzie, wensen elkaar nog steeds het allerbeste toe maar we hebben besloten om even afstand van elkaar te nemen om dit beter een plaats te kunnen geven.” Daarom vragen ze hun fans ook om hen niet te bestoken met vragen en hen de tijd te geven om dit te verwerken.

Gesponsorde artikelen