‘Temptation’-Fabrizio is alweer single

Temptation Island VIPS deelnemers
Instagram pommelinetilliere

Fabrizio van Temptation Island kwam de laatste tijd veel in de media voor zijn kortstondige relaties. Zo had hij al een relatie met Lie, Pommeline en Julia. Fabrizio’s nieuwe vriendin Maithé hoort nu ook tot het verleden. De twee zetten een punt achter hun relatie.

Fabrizio wordt wel vaker een hartenbreker genoemd. Dat komt omdat hij verschillende korte relaties had. Lie, Pommeline en Julia zaten al in zijn repertoire, maar daar voegt hij nu ook nog eens Maithé aan toe. Fabrizio had sinds een aantal weken een relatie met het Vlaams model Maithé Rivera Armayones. Zij bevestigde op social media dat het over en uit is tussen de twee.

Ontvolgd op Instagram

Michella Kox, die in Nederland bekend staat als de ‘roddelkoningin’, verdiepte zich met plezier in het verhaal over Fabrizio en Maithé. Ze plaatste op haar Instagramstory een screenshot van Maithés Instagram. Daar reageert ze dat het wel degelijk gedaan is tussen haar en Fabrizio.

Fabrizio en Maithé
Instagram Michella Kox

Een dag voor de breuk waren de twee nog samen in Disneyland plezier aan het maken. Maar een dag later was er geen sprake meer van het koppel. Ze maakten het volgens Maithé samen uit op haar verjaardag. Het ex-koppel volgt elkaar niet meer op Instagram en hebben ook elkaars reacties onder foto’s verwijderd.

Pommeline en Fabrizio bevestigen de breuk. Is dit de nieuwe vlam van Fabrizio?

Fabrizio’s zoontje

Fabrizio met zoontje
Instagram Fabrizio Tzinaridis

Onlangs waren er nog geruchten dat Fabrizio een kind zou hebben. Die geruchten heeft hij gisteren zelf bevestigd op Instagram. Hij deelde de eerste foto van hem en zijn zoontje. Fabrizio heeft wel zijn hoofd afgedekt met een hartje. Onder de foto geeft hij toe dat hij inderdaad een kind heeft. Vervolgens zegt hij dat hij niet altijd een goede vader was omdat hij het kind links liet liggen tijdens zijn deelname aan Temptation Island.

Fabrizio en Pommeline zijn momenteel te zien in Temptation Island VIPS. Dat programma wordt uitgezonden op het Nederlands online platform Videoland. De twee lieten eerder weten dat ze uit elkaar zijn. Dat zou niks te maken hebben met wat er op het eiland gebeurd is. Nu is Fabrizio dus ook uit elkaar met zijn nieuwe vlam Maithé. Of het zoontje van Fabrizio daar voor iets tussen zit, laten we in het midden.

Gesponsorde artikelen