Left Right
scrollTop top

Temptation Herbert praat voor het eerst over Saartje: “Ze is een vies meisje”


Temptation Herbert praat voor het eerst over Saartje: “Ze is een vies meisje”

Het zag er op het einde van Temptation Island naar uit dat Herbert en verleidster Saartje een koppel zouden worden. “Mijn maatje. Mijn Temptation. Mijn Saartje”, noemde hij haar toen toen hij zich nog probeerde in te houden om met Saartje onder de lakens te duiken. Uiteindelijk bezweek Herbert toch. Maar sinds gisteren weten we dus beter en dat ie weer bij Jolien is ingetrokken. En over Saartje … geen goed woord meer. En dat is nog een understatement!

“Saartje is zielig,” zegt Herbert in Story nu. “Ze heeft me gestalkt toen we terug in België waren. We hebben nog veel sms’en gestuurd, maar daar ben ik nu mee gestopt uit respect voor Jolien.” Volgens Hebert zou Saartje blijven aandringen met de zoete woordjes “ik mis je”. Saartje noemde Herbert nochtans in veel interviews een meedogenloze zak.

“Ze is een vies meisje”

“Als ik op een feestje ben, dan staat ze voor mijn neus andere jongens te kussen of op de bar te dansen, enkel en alleen om mijn uit mijn kot te lokken,” onthult Herbert ook in Dag Allemaal. “Ik zie haar als een vies meisje. Ik wil niets meer met haar te maken hebben.”

Jolien: “Saartje haar stem is vreselijk”

Maar Jolien was kapot van wat Herbert allemaal uitgestoken had. “Ik heb Lize haar hand helemaal platgeknepen tijdens dat kampvuur,” zegt ze in Dag Allemaal. “Mocht Herbert me toen onder ogen zijn gekomen, ik had hem geslagen. En dan Saartjes stem … Ik had er nooit bij stilgestaan hoe vreselijk die eigenlijk klinkt.”

Ook Herberts moeder moest niets van Saartje weten. “Nadat mijn moeder me met Saartje zag, wilde ze me enkele dagen niet horen of zien,” aldus Herbert. “Mama is erg gelovig, moet je weten. Ze was echt rázend. Ook omdat ze mij zag roken en drinken op tv.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737