‘Temptation Island 2018’: dit is wat we nu al weten en een paar primeurs!

‘Temptation Island 2018’: dit is wat we nu al weten en een paar primeurs!

‘Temptation Island 2018’ start binnen precies één week. De laatste weken kregen we heel wat informatie over het nieuwe seizoen, maar wat staat er ons nu precies te wachten? Wel, veel zo blijkt, want VIJF laat aan onze redactie weten dat het vorige seizoen “zeker geëvenaard wordt”. Dat belooft!

We kijken er al maanden naar uit, maar binnen precies een week is het eindelijk zover. Dan start het nieuwe seizoen van Temptation Island. Dat het ook dit jaar weer de moeite wordt, viel al af te leiden uit de trailers, maar VIJF laat ons toch nog een paar nieuwtjes weten over het nieuwe seizoen.

Overspelige koppels

We maakten al kennis met de koppels die dit jaar de ultieme relatietest aangaan. En die hadden allemaal één ding gemeen. De mannen hebben in het verleden stuk voor stuk een scheve schaats gereden.

Zo ging Kevin al vijf keer vreemd, staat Tim bekend als ‘de playboy van Aalst’, stuurt Jeremy pikante sms’jes naar andere vrouwen en doet Mezdi aan tongworstelen met andere meisjes wanneer hij ruzie heeft met z’n vriendin.

De mannen hebben dus iets te bewijzen en de vrouwen willen vooral hun mannen testen. Het recept voor drama? Wij dachten het wel.

VIJF

Sexy verleid(st)ers

De mannen en vrouwen die de relaties op het eiland zullen testen, zijn naar goeie gewoonte de verleiders en verleidsters. En die zijn wederom niet op hun mondje gevallen.

Zo is er de 22-jarige Laetitia uit Zaventem, van haar kregen we al een kort fragment te zien waarin ze spreekt over aantrekkingskracht met een van de mannen op het eiland. Maar natuurlijk belooft ook Yana “670 cc aan humor” Daems vonken te geven.

VIJF

Op het eiland waar de vrouwelijke helften van de koppels tijdens Temptation Island zullen vertoeven, zal het eveneens spannend worden. Want daar zit Matthew, de BG-man, die “bloedje geil” is. Maar ook de verleider met de sappige naam Fabrizio zal het de meisjes niet makkelijk maken. Hij is namelijk de baas van Pommeline, die we toch wel de succesvolste vrijgezel van het afgelopen seizoen kunnen noemen.

Ze deed er namelijk niet alleen een van de mannen vreemdgaan, maar ze ging er ook na de tijd op het eiland mee aan de haal. Pommeline vormt nu al meer dan een jaar een koppel met Merijn, die aan Temptation Island deelnam met zijn toenmalige vriendin Lisa. Als zij Fabrizio een paar tips heeft gegeven, mogen de mannen al een beetje bang worden voor de getatoeëerde Griek.

VIJF

Er wordt vreemdgegaan

We kunnen er alvast zeker van zijn dat er op het eiland zal worden vreemdgegaan. Zo zei de Nederlandse presentator Rick Brandsteder al in het programma RTL Boulevard. “Niet alle koppels zullen als koppel terugkeren”, verklapte hij daar.

En ook in een van de trailers kunnen we al zien dat er van bil wordt gegaan. Wie er zo een stapje verder zal gaan dan een partijtje tongworstelen, is nog niet duidelijk.

In de allereerste trailer hoorden we ook al een vrouwenstem schreeuwen: “Ik haat hem zo hard!” Zou dit de reactie zijn op de beelden van haar rampetampende vriend?

Meer afleveringen

Temptation Island zal dit jaar zestien afleveringen tellen. Dat zijn er vier meer dan vorig jaar. Maar dat betekent niet dat de afleveringen saaier zullen zijn. Integendeel.

Er zal namelijk gezorgd worden voor een extra portie drama. “Doordat we nu vier afleveringen meer hebben, zal er ook een extra kampvuur zijn”, laat Barbara Salomon, persverantwoordelijke bij VIJF, weten aan newsmonkey.

En we weten hoe dat gaat met kampvuren. Heftige beelden, een paar traantjes, een goeie portie drama en natuurlijk de onmisbare uitspraak: “Ik ben er klaar mee.”

VIJF

Twee dubbelafleveringen

Die extra afleveringen zullen er natuurlijk voor zorgen dat we langer kunnen genieten van onze wekelijkse afspraak, maar geen zestien weken, zoals je logischerwijs zou denken.

De eerste aflevering zal, net zoals vorig jaar, een dubbelaflevering zijn. Maar ook later in het seizoen worden we nogmaals getrakteerd op een dubbele portie Temptation. “De voorlaatste aflevering zal ook een dubbelaflevering zijn”, zegt Salomon. “Zo krijg je dus meteen na de ontknoping het laatste kampvuur te zien. De week nadien volgt dan de aflevering waarin je de koppels ziet enkele maanden na de Temptation-ervaring.”

Dat wordt dus genieten op 26 april, want dan krijgen we meteen na de heftige ontknoping het finale kampvuur te zien. Want zeg nu zelf, na de laatste aflevering wil je toch zo snel mogelijk dat laatste, dramatische kampvuur zien.

VIJF

Evenaring vorig seizoen

Dat het vorig jaar een heftige editie was van Temptation Island, zal niemand ontkennen. Werkelijk iedereen ging vreemd en twee deelnemers sloegen ook echt een verleid(st)er aan de haak. Dat seizoen overtreffen lijkt een onmogelijke opgave, maar het zou toch gelukt zijn.

“We zijn ervan overtuigd dat het nieuwe seizoen minsten een evenaring wordt van het vorige”, laat Salomon weten aan newsmonkey.

VIJF

Wij beginnen alvast af te tellen naar de eerste dubbelaflevering op 1 februari om 20.35 uur op VIJF!

Gesponsorde artikelen