‘Temptation Island 2019’ maakt startdatum en 8 verleiders bekend

‘Temptation Island 2019’ maakt startdatum en 8 verleiders bekend

VIJF laat ons weten dat het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ van start gaat op de dag na Valentijn, namelijk 15 februari. Nu heeft de televisiezender de acht verleiders bekend gemaakt die zullen proberen om de vier koppels genadeloos uit elkaar te scheuren. En ook dit jaar zijn het weer tronies om U tegen te zeggen.

Temptation Island gaat op VIJF van start op 15 februari. Dat is een dag later dan in Nederland, waar de eerste aflevering al op 14 februari uitgezonden wordt.

(Dit zijn de vier koppels van Temptation Island 2019.)

De verleiders

Eerder werden de verleidsters van Temptation Island al bekend gemaakt met een sexy video. Nu zijn de knapen aan de beurt. Deze acht beestig geile boys zullen proberen om de harten (en andere lichaamsdelen) van de dames te veroveren.

(Onlangs loste Temptation Island een nieuwe trailer van de verleidsters vol bloedhete uitspraken.)

1. Gaetan

Gaetan is 25 jaar en komt uit het Oost-Vlaamse Olsene. Hij is account manager en model en weet met zijn humor alle vrouwen te laten lachen. Bovendien is hij trots op zijn Congolese roots en noemt zichzelf dan ook de definitie van een Congolese man: humor, karaktervol, ijdel, sociaal en een passionele danser. Gaetan gelooft niet in relaties en ziet zichzelf als de eeuwige single. Als dat maar goed afloopt …

2. Maxime

Maxime is 24 jaar, komt uit Sint-Truiden en heeft ongetwijfeld het mooiste snorretje ter wereld. Deze boy heeft bijna zijn hele leven in Dubai gewoond en is opgegroeid in een extravagant, uitbundig feestleven. Door zijn charmante Engels accentje en zachte maar directe aanpak, komt hij bij de vrouwen weg met cheesy openingszinnen en vele complimentjes. Bij Maxime mogen we geen stille momenten verwachten. De nieuw Timtation?

3. Giorgio

Giorgio is 23, komt uit Genk en is veel in de sportschool te vinden. Met zijn gespierde lichaam probeert hij de vrouwen te verleiden. Zo zegt de Limburger met dit lijf alle vrouwen te kunnen overtuigen. Een gespierde beer, maar met een klein hartje.

4. Jietse

Jietse is een ambitieuze, Brugse ondernemer van 22 jaar. Deze melkmuil geeft toe dat hij zwaar feestbeest is. Hij houdt er eerder van om thuis te koken met een drankje erbij. Als ideale schoonzoon biedt hij graag steun aan de vrouwen. Iemand waar ze hun hart kunnen uitstorten en lange gesprekken mee kunnen voeren.

5. Danicio

Danicio is een 21-jarige Amsterdammer in hart en nieren. Hij is naar eigen zeggen een womanizer die graag de aandacht heeft bij de vrouwen. Zonder veel na te denken, gaat hij ervoor en doet hij zijn eigen ding. Daarnaast is hij een feestbeest en zodra hij een drankje op heeft, opent hij de jacht. Zal zijn tweeloop raak schieten?

6. Timone

Timone is 26 jaar en komt uit het Nederlandse Almere. Hij ziet er misschien uit als een bad boy, maar is eigenlijk een rustige jongen. Toch is hij niet helemaal onschuldig. Hij heeft een eeneiige tweelingbroer met wie hij clubs onveilig maakt. De boers ruilen zelfs af en toe van meisje.

7. Ricardo

Ricardo is 23 jaar, heeft ‘prachtige’ tattoo’s en komt uit het Nederlandse Zwolle. Deze badass houdt van aandacht en ziet zichzelf als een leider. Hij is vastberaden dat hij erin gaat slagen om de koppels als vrijgezellen naar huis te laten gaan.

8. Jaimy

Jaimy is 21 jaar en groeide op in het Amsterdamse horecaleven. Hij houdt van golfen en beschrijft zichzelf als een jongen met manieren die toch helemaal los kan gaan. Benieuwd wat deze golfclub voor onheil zal veroorzaken.

Het aankondigingsfilmpje van Annelien en Rick:

Gesponsorde artikelen