‘Temptation Island’ 2019: vier koppels officieel bekend

‘Temptation Island’ 2019: vier koppels officieel bekend

VIJF heeft officieel de vier koppels bekend gemaakt van ‘Temptation Island’ 2019. Milou en Heikki, Rodanya en Morgan, Laura en Roger en Demi en Sidney gaan de ultieme relatietest aan en ze zien er naïef en kneedbaar uit.

Newsmonkey wist vorige week al te achterhalen wie de vier koppels van Temptation Island 2019 zouden zijn en we hadden gelijk. Vanaf 15 februari om 20 uur 35 worden Milou en Heikki, Rodanya en Morgan, Laura en Roger en Demi en Sidney 15 dagen lang van elkaar gescheiden. Ze worden omringd door acht bloedhete verleiders en verleidsters die hen beslist de kleren van het lijf zullen rukken en er alles aan zullen doen om hen in bekoring te leiden.

De vier koppels:

1. Laura en Roger

De 21-jarige Laura en de 23-jarige Roger komen uit Gent en kwamen elkaar tegen tijdens het uitgaan. Ze waren eerst vier maanden lang friends with benefits, maar de twee bleken te jaloers te zijn voor zo’n relatie. Daarom kozen ze twee jaar geleden voor een exclusieve relatie. Toen Laura voor 5 maanden naar Spanje ging op Erasmus heeft het koppel regels voor elkaar opgesteld. Ze mochten niet te veel drinken en mochten niet op hun eentje op stap na 23 uur (alsof een normaal mens dat ooit op z’n eentje zou doen). Toch slaagden Laura en Roger er allebei niet in om die puriteinse leefregels na te komen. Daarom bleven de regels na de terugkomst van Laura gelden. Als Laura en Roger zich op Temptation Island weten te gedragen, willen ze erover nadenken om de afspraken eindelijk te laten vallen. Zal het hen lukken?

(Check hier de nieuwe Temptation Island-trailer van de verleidsters vol bloedhete uitspraken.)

2. Milou en Heikki

De 23-jarige Milou en de 24-jarige Heikki komen respectievelijk uit de Nederlandse steden Roosendaal en Grobbendonk. Ze zijn nu 8 maanden samen en kennen elkaar via een motorcrosswedstrijd of all places. Milou was daar met haar toenmalig vriendje, zag Heikki met z’n prachtige stretch-oorbel helemaal zitten en besloot haar toenmalig vriendje aan de deur te zetten. Het koppel is smoorverliefd maar toch is er een haar in de boter. Zo is Milou stikjaloers. Ze kent bijvoorbeeld alle wachtwoorden en pincodes van Heikki en controleert hem dagelijks. Voor Milou is het programma de ultieme relatietest. Ze wil nagaan of ze Heikki wel volledig kan vertrouwen. Als Milou en Heikki Temptation Island overleven, zijn ze van plan om samen te wonen. Fingers crossed!

3. Rodanya en Morgan

Rodanya en Morgan zijn amper twintig jaar en zijn al drie jaar samen. Ze waren in de honeymoonfase enorm gehecht aan elkaar, maar na een halfjaar ging Morgan vreemd. Het vertrouwen van de arme Rodanya kreeg een flinke deuk. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Morgan is namelijk zo wulps dat ze afgelopen zomer opnieuw haar geliefde bedroog. Tijdens de vakantie, die al geboekt was, groeiden de twee opnieuw naar elkaar toe. Rodanya wil Morgan nog een allerlaatste kans geven op Temptation Island. Als het straks fout gaat, laat Rodanya Morgan definitief zitten.

4. Demi en Sidney

De 22-jarige Demi en de 21-jarige Sidney zijn maar liefst drie jaar samen. Ze leerden elkaar kennen op een feestje, wonen nu al twee jaar samen en doen veel samen. Het idee dat ze hun liefje twee weken lang zullen moeten missen, lijkt dan ook verschrikkelijk voor Demi en Sidney. Waarom doen ze dan in godsnaam mee? Het koppel is nog nooit met échte verleiding in aanraking gekomen. Temptation Island lijkt hen de ideale manier om te kijken of ze elkaar kunnen vertrouwen in de buurt van het andere geslacht.

Gesponsorde artikelen