‘Temptation Island 2020’-baby op komst

Temptation-Island-koppels-1024x576
VIJF

Het huidige seizoen van Temptation Island kent op zijn minst voor één koppel voorlopig een happy end. Gianni en Melissa, die het programma vroegtijdig moesten verlaten, hebben op Instagram namelijk aangekondigd dat ze een kindje verwachten samen.

Het avontuur van Melissa en Gianni op Temptation Island duurde niet zo lang. Het koppel had gsm’s meegesmokkeld op het eiland om contact te houden met elkaar, maar viel nogal domweg door de mand. Daarna moesten ze het programma verlaten en kwam het – ondertussen beruchte – (ex-?)koppel Zach en Simone in de plaats.

Ruzie met productie

Gianni en Melissa leken dus op voorhand niet echt van plan om “de ultieme relatietest” aan te gaan en gingen dan ook als een gelukkig koppel terug naar huis. Nadien haalden ze vooral de pers met uithalen naar de makers van Temptation Island. Zo noemden ze alles aan het programma “fake“.

We kunnen op zijn minst zeggen dat de relatie met de productie niet zo goed is. Dit in tegenstelling tot hun onderlinge relatie, want vandaag kwam Gianni op zijn Instagram-account met groot nieuws.

Baby’tje in december

“Ik kan niet uitleggen hoe gelukkig ik ben nu ik eindelijk dit nieuws kan delen met jullie: we’re going to be called mommy and daddy in December“, schrijft hij onder onder enkele foto’s van hen met een babypakje.

Meer specifiek verwacht het koppel hun eerste kindje samen op 7 december 2020.

Bekijk hier de aankondiging van Gianni en Melissa

Gianni Melissa Temptation Island baby
Bron: Instagram @giannivanderbruggen

Gesponsorde artikelen