‘Temptation Island’-anciens hebben tips voor de nieuwe deelnemers

‘Temptation Island’-anciens hebben tips voor de nieuwe deelnemers

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ is eindelijk begonnen. Dus zitten we met z’n allen weer elke vrijdagavond aan het scherm gekluisterd om te genieten van al het drama, de niet al te slimme opmerkingen en uiteraard het overspel! Ook de mensen die eerder al deelnamen aan de ultieme relatietest kunnen nu meegenieten van de nieuwe reeks op tv en zij hebben enkele tips voor de nieuwe deelnemers.

Het is terug! Temptation Island zal ons de volgende weken weer het gevoel geven dat we slimmer zijn dan Einstein en zediger dan Moeder Theresa. Maar wij zijn natuurlijk niet de enige die kunnen genieten van de hoogmis der marginaliteit. Ook de deelnemers van de afgelopen seizoenen kunnen nu zonder schaamte kijken naar het nieuwe seizoen. En ze hebben ook enkele tips voor de nieuwe deelnemers.

Tips

RTL 5, de zender die Temptation Island uitzendt in Nederland, heeft enkele ex-deelnemers opgetrommeld om hun tips te verzamelen voor de deelnemers van dit jaar. En die zijn nogal uiteenlopend.

Zo geven de geslaagde koppels Vanessa en Jeremy en Kirsten en Regilio tips voor de koppels, maar benadrukt verleider Alex dat de koppels het moeilijk zullen krijgen. Verleider Gino gaat zelfs nog een stapje verder en voorspelt dat er twee koppels de relatietest niet zullen overleven. Tot slot zijn er ook Pommeline en Fabrizio, die vooral heel blij zijn dat ze dit jaar niets met het programma te maken hebben. De twee hielden namelijk een gebroken hart over aan hun deelname aan Temptation Island, maar vonden nadien de liefde bij elkaar.

Bekijk hier de video met tips van de ex-deelnemers van Temptation Island:

RTL 5

Gesponsorde artikelen