‘Temptation Island’-Andrea legt zijn “Very sensual”-blunder uit: “Dit is wat ik bedoelde”

‘Temptation Island’-Andrea legt zijn “Very sensual”-blunder uit: “Dit is wat ik bedoelde”

De eerste relaties staan al op springen in ‘Temptation Island’ op VIJF, maar na de derde aflevering sprak iedereen eigenlijk maar over één ding. Verleider Andrea blunderde namelijk met de uitspraak “ik heb één woord: very sensual”. Tijdens een bezoekje aan de tattooshop van collega-verleider Fabrizio, dat live te volgen was op Instagram, probeert hij zijn telfout te verklaren …

De mannelijke vrijgezellen van Temptation Island hielden vandaag een reünie in ‘Fabrizio’s Tattoo saloon‘. Tomas liet er een tatoeage zetten en daar waren zijn vrienden vanuit het VIJF-programma maar al te graag bij.

Terwijl Fabrizio bezig was met de tatoeage op de arm van Tomas, verzorgde Tijs op Instagram de live-uitzending. Ook Joshua zou later nog toekomen, maar het was vooral Andrea die aan de tand gevoeld werd.

“3 seconden in beeld”

De halve Italiaan viel in de derde aflevering van Temptation Island namelijk op met zijn commentaar op de dansende Fabrizio met Daniëlle, de vriendin van Mezdi. “Ik heb één woord: very sensual“, zei Andrea daarover.

Op sociale media viel de blunder natuurlijk snel op bij de kijkers. “3 seconden kom ik in beeld in die aflevering, maar ik ben een hype”, kan Andrea op Instagram wel lachen met zijn foutje

“Ik wou gewoon ‘sensual‘ zeggen”

De Limburgse casanova probeerde ook zijn telfout te verklaren, al is de uitleg een beetje vreemd. “Niemand begrijpt mij, maar weet je wat mijn redenering was …”, vraagt hij. “Ik wou eigenlijk gewoon ‘sensual‘ zeggen, snap je … vandaar één woord.”

Bekijk de telfout(en) uit Temptation Island hier:

Gesponsorde artikelen