‘Temptation Island’ bestaat nu ook als bordspel

Temptation Island bordspel
Just Games

Heb je altijd al willen meedoen met Temptation Island, maar heb je nog iets te veel zelfrespect om je ook echt in te schrijven? Dan hebben wij nu dé oplossing. Want Temptation Island bestaat sinds kort ook als bordspel. Al het leuke van de relatietest zonder de publieke vernedering!

Wanneer je naar Temptation Island kijkt droom je er misschien stiekem zelf wel van om ook af te reizen naar Thailand. Dat zit er momenteel helaas niet in, maar je kan wel, vanuit je eigen huiskamer, deelnemen aan de ultieme relatietest met het Temptation Island-bordspel.

Spelregels

Temptation Island bordspel
Just Games

In het Temptation Island-bordspel speel je een verleider. Het is je taak om zo goed mogelijk te verleiden door goed te reageren op verschillende omstandigheden.

Het doel van het spel is om net zoals de verleiders op Temptation Island relaties stuk te maken. Wie daar het beste in slaagt, wordt de winnaar. Je relatie zal dus normaal gezien niet onder druk komen te staan tijdens een spelletje Temptation Island. Tenzij jij en je lief wel heel competitief worden tijdens bordspelletjes.

Je kan het Temptation Island-bordspel hier kopen.

Gesponsorde artikelen