‘Temptation Island’-deelneemster showt haar nieuwe billen met pikante foto

‘Temptation Island’-deelneemster showt haar nieuwe billen met pikante foto

Plastische chirurgie is populair bij (ex-)deelnemers van ‘Temptation Island’ en een van de grootste fans daarvan is ongetwijfeld Rosanna. Zij overleefde vorig jaar met Niels “de ultieme relatietest” en gaat sindsdien regelmatig langs bij de praktijk van Diana Gabriels. Haar laatste bezoek was voor een bilvergroting en daarvan toont ze nu het resultaat op Instagram.

De praktijk van Diana Gabriels in Nederland is the place to be voor (ex-)deelnemers van Temptation Island die iets aan hun lichaam willen veranderen. Zelf is de Nederlandse geen plastisch chirurg, maar als zakenvrouw runt ze wel een succesvolle praktijk met meerdere chirurgen in dienst.

Onder andere Pommeline is al vaak langs geweest bij Diana Gabriels, maar ook Rosanna is een vaste klant. Vorig jaar kreeg ze veel kritiek omdat ze er na een lipvergroting onherkenbaar uitzag, maar dat hield haar niet tegen.

Livestream van bilvergroting

Dit jaar besloot Rosanna om haar billen te laten vergroten en net als bij Pommeline was dat de operatie ook bij haar live te volgen op sociale media. Diana Gabriels pakt namelijk graag uit met haar bekende klanten in ruil voor korting. Op haar website kan je je aanmelden als influencer om een vriendenprijsje te verkrijgen.

Liefhebbers kunnen de operatie ook herbekijken op YouTube. Wie zelf aan zijn of haar billen wil laten werken kan trouwens op 11 april terecht in de praktijk want dan spreekt Rosanna er over haar ervaring.

Reclame voor schoenen met blote billen

De operatie is zo’n 2,5 weken geleden en het achterwerk van Rosanna is ondertussen genezen. Op haar Instagram postte ze vandaag een foto waarop haar nieuwe billen duidelijk te zien zijn, al gaat de foto eigenlijk over de schoenen die ze aanheeft.

You pick up some fans and a handful of haters along the way“, schrijft Rosanna en aan de reacties op de foto te zien blijkt dat te kloppen. Die variëren van “Je zag er beter uit” tot “lekker kontje”.

Check hier zelf de nieuwe billen van Rosanna:

Instagram @rosannavoorwald

Een week geleden hield de Temptation Island-deelneemster het nog iets zediger:

Instagram @rosannavoorwald

Gesponsorde artikelen