Left Right
scrollTop top

Temptation Island, een hechte vriendengroep? Pommeline lacht met Saartje haar wenkbrauwen en Natasja kraakt Merijn af


Temptation Island, een hechte vriendengroep? Pommeline lacht met Saartje haar wenkbrauwen en Natasja kraakt Merijn af

Het is weer een ‘kiekenkot’ op planeet Temptation: de deelnemers zijn in twee kliekjes gesplitst en snauwen elkaar af via social media. Saartje voelt zich buitengesloten door Pommeline en Jolien, maar ‘Team Pommeline’ slaat keihard terug. Ze lachen op Facebook zelfs met de wenkbrauwen van Saartje. Natasja van ‘Team Saartje’ kraakt Merijn dan weer keihard af.

Tegenwoordig kan je de deelnemers van Temptation Island voor feestjes boeken bij Star Entertainment. Het boeking- en managementkantoor van Gilles Gobin vraagt voor elke deelnemer evenveel: 450 euro per persoon.

Maar niet iedereen wordt even vaak geboekt. “Eigenlijk is het simpel: wie vaak op ’t scherm komt, wordt meer gevraagd,” zegt Star Entertainment.

Team Pommeline

Maar volgens verleidster Saartje is er meer aan de hand: “de hele groep is uiteen getrokken in twee kampen. Die boekingen worden echt niet eerlijk verdeeld, en dat komt door één kliekje”.

Een aantal Temptation Islanders zou alleen samen geboekt willen worden. Saartje noemt hen “Team Pommeline met Jolien, Merijn, Herbert, Jefferson en Pommeline”. En daar is Saartje niet blij mee: “Het was toch leuk geweest om nu even te kunnen profiteren van Temptation”.

Saartje vs. Jolien

Blijkbaar wil Jolien Saartje er niet bij, en Pommeline Natasja niet.

Saartje loopt al heel Temptation achter Herbert aan, de boyfriend van Jolien. Als we de schorre deerne vragen of Jolien boos is om iets dat in Thailand gebeurd is, bevestigt ze, maar ze mag er pas over praten na de laatste Temptation-aflevering. Spannend! Zullen we haar dan nog eens met Herbert in bed zien duiken?

Team Pommeline slaat keihard terug op social media

Wij lekker wel en jij lekker niet, nah!

Wenkbrauwen

Pommeline schopt zelfs onder de gordel. Zo spotte het rondborstige opperhoofd op Facebook met de opvallende wenkbrauwen van Saartje. De foto werd ondertussen wel verwijderd.

Team Saartje vuurt terug

Maar ook Natasja van Team Saartje is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Merijn zou Saartje beledigd hebben, en daarom vuurt Natasja scherp terug met deze Facebook-post:

“Wauw wat heb ik mij VERGIST in jou”

Facebook @Natasja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.776.671
 • Aantal
  doden
  1.124.669
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  240.159
 • Aantal
  doden
  10.489