‘Temptation Island’-Eline: “Ik heb geen contact meer met Arda”

Arda Eline Temptation Island
VIJF

Arda en Eline leken even het nieuwe Temptation-koppel te worden, maar al na twee dagen lijkt hun sprookje op het eiland uitgebrand. Nu zijn we enkele maanden verder en lijkt er zelfs niets meer over te zijn van “Ardine”. Zo laat Eline weten in een video op YouTube.

Hoewel Arda er op Temptation Island al van droomde dat Eline bij hem zou intrekken in Hasselt, is dat nu absoluut niet het geval. Meer nog: de twee praten al een tijdje niet meer met elkaar. Maar gelukkig heeft Arda nog een “Temptation“.

Geen contact meer

Eline was te gast bij de Nederlandse YouTuber Nick Eshuis. Enkele weken geleden sprak die nog met Melissa en Gianni, die toen vertelden dat alles aan Temptation Island nep was. Maar nu nam hij verleidster Eline mee voor een bezoekje aan de McDonald’s. En uiteraard was hét onderwerp van de dag Arda.

Zo kreeg Eline de vraag of ze nog mensen van Temptation sprak. En daarop had ze een duidelijk antwoord. “Ik spreek nog met Romee, ik zie haar vaak op fotoshoots en dergelijke. Maar met Arda en Amber spreek ik natuurlijk helemaal niet meer.”

Arda en Amber

Het feit dat Eline zei dat ze zowel Arda als Amber niet meer spreekt, doet het er uiteraard weer op lijken dat die twee nu écht een koppel vormen. Dat mag Eline natuurlijk niet zeggen. Maar ze maakt het wel duidelijk met de woorden. “Je ziet de foto’s van Amber en Arda samen. Wat er precies aan de hand is, weet ik niet, want ik heb geen contact meer met ze.”

Maar het feit dat ze de twee omschrijft als één geheel, doet ons toch opnieuw vermoeden dat ze echt een koppel zijn. Want zou jij de hond van een random verleidster gaan uitlaten tijdens de lockdown?

Dreamdate

De laatste afleveringen van Temptation Island groeien Eline en Arda uit elkaar en lijkt Arda opnieuw toenadering te zoeken tot Amber, met wie hij nu dus een koppel lijkt te vormen. Maar toch zou Arda Eline hebben meegenomen op dreamdate. In de video spreekt Eline namelijk even haar mond voorbij. “Ik was jarig op dreamdate”, zo vertelt ze.

Nick heeft snel door dat ze zich versproken heeft en Eline beseft duidelijk haar fout. Dus ook al heeft Eline nu haar spullen weer meegenomen naar de slaapkamer van de verleidsters en zijn de ontbijtjes van Eline en Arda verschrikkelijk ongemakkelijk, toch zal hij Eline kiezen voor z’n dreamdate.

Ruzie met Amber

Temptation Island gif 22
VIJF

In de video doet Eline nog een sappig weetje uit de doeken. Zo zou het namelijk echt tot een ruzie zijn gekomen tussen haar en Amber op Temptation Island. “Het was in het begin. Amber en Arda waren close en toen had Arda tegen Amber gezegd dat ze fake was. En toen dacht zij dat ik dat tegen Arda had gezegd. Ik weet niet waar ze dat gehaald had dat ik dat zou hebben gezegd, want dat was helemaal niet zo. Ik praat niet slecht over Amber tegen Arda om mezelf in een beter daglicht te stellen want zo ben ik niet.”

Het werd zelfs zo erg dat de productie moest ingrijpen. “Toen was de productie er en moesten we het uitpraten. Toen moest ze nog huilen dat ze het niet leuk vond dat ze dan fake zou overkomen. Ze zat er echt heel erg mee. En ik dacht: ‘Laten we dit zo snel mogelijk uitpraten, ik ben er klaar mee’.” Gelukkig werd de ruzie tussen de twee verleidsters dus snel uitgepraat al had dit natuurlijk wel voor heel wat extra drama kunnen zorgen tijdens de rest van het seizoen.

Geen orgie

Temptation Island A12 gif 27
VIJF

Vorig jaar was er veel te doen over de laatste avond op Temptation Island, waarbij alle verleiders en verleidsters samen een feestje bouwden, al is orgie hier misschien de juistere term. Maar dat feestje kwam er dit jaar niet. “We waren als verleidsters aan het wachten tot we de verleiders konden zien. We waren echt superbenieuwd. Maar we zagen hen pas op het vliegveld.”

Want ook toen ze aankwamen, hadden de verleiders en verleidsters elkaar dus niet gezien. Tijdens dit seizoen werden de verleiders, verleidsters en de deelnemers dus constant van elkaar gescheiden. Enkel tijdens het terugvliegen kwamen Zach en Simone terecht op het vliegtuig met de verleidsters. En dat was vooral voor Zach een ongemakkelijke ervaring, zo vertelt Eline. “Ik zat bij Romee, en Zach had gezegd dat hij Romee zou ‘pakken’ op het vliegtuig. Maar toen het zover was, keek hij soms als een bang hondje in onze richting. Heel bang was hij.”

Koppels bij de verleiders

We schreven er eerder al over, maar nu wordt het ook bevestigd door Eline: Nikkie en Bas hebben alvast “iets” gedaan samen. Of ze echt een koppel zijn, zegt Eline niet, maar we kenden natuurlijk al hun intieme foto’s uit de slaapkamer. Daarnaast komt Eline nog op de proppen met een ander onverwacht koppel: Angelique en Joris.

Maar ook Eline zelf heeft een affaire met een verleider op haar naam staan. Zo heeft ze op het vliegtuig terug naar Nederland gezoend met verleider Daan. Maar ze zijn geen lid geworden van de “mile high club“, zo laat Eline wel weten. “Op het vliegtuig hebben we gewoon gezoend en geknuffeld, niets meer.” Maar later hebben ze wel meer gedaan, zo blijkt, want Daan liet al weten dat Eline goed is in bed.

Bekijk hier de volledige video:

Temptation Island is elke vrijdag op 20.35 uur te zien op VIJF.

Gesponsorde artikelen