‘Temptation Island’-Gianni en Melissa: “Alles aan het programma is fake”

Gianni en Melissa zorgden op Temptation Island voor het eerste vuurwerk. De twee hadden allebei een gsm meegesmokkeld en hielden zo contact met elkaar vanuit de villa’s. Daardoor werden ze eerder naar huis gestuurd, maar nu doen ze hun boekje open over het programma.

Gianni en Melissa waren te gast in een video van de YouTuber Nick Eshuis. Daarin praten ze over Temptation Island en wordt het al snel sappig.

“Alles is fake”

Temptation Island gif 11
VIJF

Het koppel vertelt namelijk over iets wat we eigenlijk al lang vermoedden, dat Temptation Island fake is. Het begint met hoe Melissa in beeld werd gebracht. “Ik was wel chagrijnig op Temptation Island, maar niet zo erg als ze hebben laten zien. Er waren ook avonden dat ik wel gewoon meedeed met spelletjes en ik ging ook niet altijd als eerste naar bed. Maar dat laten ze wel zo zien.”

Maar er is meer. Zo beweren de twee ook dat er gesjoemeld wordt met de kampvuurbeelden. “De beelden die wij zien, zijn niet dezelfde als die jullie zien”, zo klinkt het. De deelnemers zouden een hele montage van zo’n 15 filmpjes voorgeschoteld krijgen, waaruit enkel de heftigste reacties op tv komen. “Aan dat programma is helemaal niets echt”, zo vertelt Gianni.

Geblokkeerd door Zach

Temptation Island E9 gif 25
VIJF

Gianni en Melissa vertellen ook dat ze nog contact houden met de andere koppels. Maar niet met Zach. Dat mag natuurlijk niet verbazen, want Zach en Simone kwamen hen vervangen op Temptation Island, dus hebben ze nooit met hen in de villa gewoond. Maar toch is er hier blijkbaar meer aan de hand.

Zo vertelt Melissa dat Zach haar geblokkeerd heeft. Ze doet ook uit de doeken waarom. “Hij vroeg welke tattoo hij moest laten zetten. Maar ja, hij had Simone dus bedrogen. Dus dan had ik gereageerd: ‘Een S’. Die had hij al, maar ik wilde hem een beetje pesten. Maar dat vond hij niet leuk.” We leren dus ook dat Zach Simone ook echt zal bedriegen. Al mag dat niet verbazen aangezien hij al op z’n tweede avond in bed lag met verleidster Romee. “Hij is echt een kinderachtige sukkel”, zo laat Melissa nog weten.

Zangcarrière voor Gianni

Later in de video laat Melissa ook weten dat Gianni naast een geweldige danser en een verdienstelijke poetshulp ook een meer dan behoorlijke zanger is. Van Melissa wisten we al dat ze een zangcarrière heeft gehad, maar binnenkort kunnen Melissa en Gianni dus misschien als duo optreden.

Al is hij wel nog een beetje cameraschuw, dus wilde hij geen stukje laten weten. Maar blijkbaar heeft hij een indrukwekkend oeuvre, gaande van André Hazes, tot hiphop en reggaeton en blijkbaar kan hij zelfs opera zingen.

Bezoekje aan de mannenvilla

Melissa en Gianni vertellen ook over hoe ze, wanneer ze eigenlijk al naar huis gestuurd waren, toch nog een bezoekje hebben gebracht aan de mannenvilla. Ze waren op wandel op het strand in Thailand toen ze plots ter hoogte van de mannenvilla arriveerden. Wanneer ze de cameraploeg spotten, moesten ze zich verstoppen en dat deden ze door in een tuin van mensen te kruipen.

Daar bleven ze verstopt achter de struiken. Gianni probeerde nog contact te maken met Arda, maar toen werd hij gespot door iemand die een microfoontje aan het ophangen werd. Melissa en Gianni wilden nog naar de vrouwenvilla gaan, maar werden eerder gevat door de makers. De twee villa’s lagen blijkbaar vlak bij elkaar en waren makkelijk te bereiken met een bootje.

Bekijk hier de volledige video:

Meer
Lees meer...