‘Temptation Island’-fans: deze trui met dé quote van dit seizoen moet je hebben

‘Temptation Island’-fans kunnen vanaf nu hun liefde voor het programma tonen met een trui. Bij WESTVLAMS kan je nu truien vinden met de nu al legendarische quotes van Kevin. 

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is al bijna halfweg maar de beste quotes van dit seizoen, die kregen we nog steeds in een van de eerste afleveringen. Toen Kevin zijn (toenmalige) vriendin Megan omschreef als “koekerond” en die stelling nog wat kracht bij zette met de legendarische uitspraak: “De koas lopt ut eur oren”.

“Koekerond” of “de koas lopt ut eur oren”?

Dit inspireerde de mensen bij WESTVLAMS, die gespecialiseerd zijn in truien met quotes in het West-Vlaams. Fans van Temptation Island hebben de keuze tussen twee truien met de geweldige quotes van Kevin. Je kan dus kiezen voor “koekerond” of “de koas lopt ut eur oren”, inclusief tekeningetjes. En voor de taalpuristen: de “koekerond”-trui bestaat in twee versies, eentje met “koekerond” en eentje met “koekeroend”.

Je kan de truien bestellen op de website van WESTVLAMS voor 26,95 euro of 34,95 euro. Het perfecte cadeautje dus voor je “koekero(e)nde” vriend of vriendin.

Welke trui is jouw favoriet?