‘Temptation Island’-Felicia geeft behind the scenes geheimen prijs

Temptation Island Felicia
VIJF

Nu we het laatste kampvuur op Temptation Island gezien hebben, weten we hoe het met de koppels zit. Maar er zijn natuurlijk nog wel wat vragen over het seizoen. En op enkele van die vragen geeft verleidster Felicia nu een antwoord.

De Nederlandse YouTuber Nick Eshuis interviewt elke week iemand van Temptation Island. Deze week was het de beurt aan verleidster Felicia. Zij was in het begin van het seizoen een van de meest populaire verleidsters, maar uiteindelijk kon ze niet mee op dreamdate. Zelf vond ze dat niet erg. Want ze had geen zin die dreamdate omdat ze eigenlijk gewoon zo snel mogelijk naar huis wilde.

Week langer

In de video laat Felicia weten dat Temptation Island voor de verleiders een week langer duurt dan voor de koppels. Zij arriveren een week eerder in Thailand omdat ze in die periode de foto’s en (sexy) filmpjes laten maken.

Temptation Island Felicia
VIJF

En dat verloopt blijkbaar niet altijd van een leien dakje. Zo laat Felicia weten dat het echt ongemakkelijk was om de sexy filmpjes op te nemen. De opnames gebeurden namelijk gewoon op het publiek toegankelijke strand. Dus waren er heel wat mensen die mee konden kijken naar de sexy opnames. Daarbovenop krijgen de verleidsters prachtige richtlijnen zoals “streel over je borsten” of “kruip zoals een tijger uit het water”. Maar het levert natuurlijk wel de iconische filmpjes van Temptation Island op.

Fakkels

Ook bij het opnemen van de filmpjes met de fakkels ging niet alles volgens plan. Felicia wist gelukkig wel haar wenkbrauwen te houden, maar er bestaan blijkbaar hilarische bloopers van de fakkelopnames. Felicia moest de fakkel sensueel uitblazen, maar dat was blijkbaar niet een van haar specialiteiten.

Na veel mislukte pogingen waarbij de fakkel niet uitging, was het haar uiteindelijk gelukt. Maar de productie wilde haar toch nog één keer laten proberen voor de zekerheid. En toen ging het pas echt mis, Felicia kreeg de fakkel niet uit, en kreeg tot overmaat van ramp rook binnen. Daardoor kreeg ze een enorme – en vooral onflatterende – hoestbui. Jammer dat ze die beelden niet gebruiken in de reeks.

Melissa en Gianni

Gianni en Melissa Temptation Island
VIJF

In de eerste week van Temptation Island kon Felicia het goed vinden met Gianni, die al snel naar huis gestuurd werd omdat hij een gsm meegesmokkeld had. Maar dat verhaal krijgt dus nog een staartje. Want Gianni heeft Felicia op het eiland een geheimpje toevertrouwd.

Tijdens Temptation Island had Felicia last van heimwee en dat deelde ze met Gianni. Die kwam toen met een oplossing op de proppen. Hij vertelde haar namelijk dat zijn vriendin Melissa met de productie had afgesproken dat ze elke dag één berichtje kon sturen naar het thuisfront. Melissa zei eerder al dat ze dingen had afgesproken met de productie, maar nu weten we dus ook wat dat precies was. Berichtjes sturen naar Gianni was duidelijk geen onderdeel van de deal.

Felicia’s gezicht

Wie de video bekijkt, merkt misschien wel dat Felicia er nu anders uitziet dan tijdens Temptation Island. Nee, dat is niet het gevolg van plastische chirurgie. Het enige dat Felicia heeft laten doen, zijn haar lippen. Maar haar gezicht ziet er anders uit omdat Felicia problemen heeft met haar gezondheid.

“Ik heb een ontsteking van binnenuit en dat is op m’n ogen geslagen, net nadat ik terugkwam van Temptation. En ik kan dus eigenlijk al vanaf januari-februari niet goed zien. Daarom slik ik Prednison (medicatie tegen ernstige ontstekingen, red.), al heel lang. En ik krijg heel veel vragen van mensen van ‘ja, wat heb je met je gezicht gedaan? Heb je fillers in je wangen?’ Maar ik word gewoon dikker. Ik krijg zo’n Prednison-hoofd.” Prednison staat ervoor bekend om als bijwerking te hebben dat je hoofd opzwelt, door een verschuiving in je vetverdeling. En dat is dus waarom Felicia er nu een beetje anders uitziet.

Bekijk hier de volledige video:

Gesponsorde artikelen