‘Temptation Island’ geeft nieuwe, langere trailer vrij: “De stoutste dingen gebeuren in het donker”

‘Temptation Island’ geeft nieuwe, langere trailer vrij: “De stoutste dingen gebeuren in het donker”

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ komt steeds dichterbij. Dus heeft VIJF opnieuw een voorsmaakje gelost en dat belooft opnieuw drama! Wanneer we het nieuwe seizoen precies te zien zullen krijgen, is nog niet geweten, maar het zou gepland zijn voor februari.

Zet je meest verleidelijke fluisterstem op en zeg het met ons mee: “Temptatiooooooon“. Want het nieuwe seizoen staat voor de deur. En met deze nieuwe trailer maakt VIJF duidelijk dat het opnieuw een heet seizoen zal worden.

Donker

De slagzin van de trailer luidt: “De stoutste dingen gebeuren in het donker”. Want jawel, ook dit jaar zijn er weer deelnemers die niet beseffen dat Temptation Island camera’s heeft die alles kunnen zien in het donker.

Verder zijn er een man en een vrouw die het “heel erg moeilijk hebben” om hun handen van elkaar af te houden en horen we iets later verdachte geluiden uit een vakkundig met gordijntjes afgesloten kamer komen.

Valentijn

In Nederland krijgen de fans van Temptation Island de eerste aflevering te zien op Valentijnsdag, donderdag 14 februari. VIJF heeft nog geen startdatum bekendgemaakt, maar liet wel al weten dat ook wij half februari zullen beginnen kijken naar het nieuwe seizoen van onze favoriete guilty pleasure.

Hoewel we nog geen uitzenddatum hebben, kennen we wel al enkele deelnemers van het nieuwe seizoen. Zo zijn er de verleidsters Kimberly, Emma en verleider Jietse. Er zou ook al een eerste koppel gelekt zijn: de Nederlanders Sidney en Demi. Of we deze deelnemers ook echt te zien zullen krijgen, valt nog af te wachten. Maar wij tellen alvast af naar (hopelijk) 14 februari.

Bekijk hier de nieuwe trailer voor Temptation Island:

Gesponsorde artikelen