‘Temptation Island’-deelnemers Heikki en Jietse gaan tegen elkaar boksen

Boxing Influencers Heikki Jietse
Boxing Influencers

Er ging het vorige seizoen van Temptation Island dan wel niemand vreemd, maar Heikki moest toch niet weten van verleider Jietse. Die had namelijk z’n zinnen gezet op zijn Milou. Uiteindelijk gebeurde er niets tussen Jietse en Milou, maar Heikki en z’n rivaal gaan het toch uitvechten in de boksring.

Boxing Influencers bracht ons vorig jaar nog de strijd tussen Alex en Niels, en later nog een gevecht tussen Sidney en Jaimy. Maar nu is het voor de eerste keer de beurt aan Vlaamse Temptation Island-sterren. Heikki en Jietse gaan hun “strijd om Milou” nu namelijk letterlijk uitvechten.

Boxing Influencers Heikki Jietse
Boxing Influencers

Heikki vs. Jietse

Voor de volgende editie van Boxing Influencers zullen Heikki en Jietse dus hun bokshandschoenen aantrekken. De wedstrijd gaat door op zaterdag 28 maart in het Topsportcentrum in het Nederlandse Almere. Je kan nu al tickets kopen voor het evenement.

Vorig jaar kon de “3 meter grote” Alex al winnen van Niels en kon Jaimy later winnen van Sidney. Het staat dus 2 – 0 voor de verleiders. Misschien kan Heikki de eer van de koppels redden door te winnen van verleider Jietse.

Temptation Island 2020

Het nieuwe seizoen van Temptation Island staat trouwens voor de deur. In februari zal het nieuwe seizoen van start gaan. Daarvan lijken de vijf koppels nu al bekend. Ja, je leest het goed, vijf koppels in plaats van vier. Dat komt omdat er – net zoals in Temptation Island VIPS afgelopen jaar – opnieuw een koppel vroeger zal vertrekken.

Daarnaast zal het nieuwe seizoen er ook wat anders uitzien dan we van Temptation Island gewoon zijn. In de eerste teaser verklapte VIJF namelijk dat er nieuwe regels in het spel komen. Dat belooft!

Gesponsorde artikelen