‘Temptation’ Heikki en Milou voor zoveelste keer uit elkaar ondanks matchende tattoos

Temptation island Heikki Milou breakup
VIJF Instagram

Heikki en Milou trokken vorig jaar als koppel naar Temptation Island. Ze overleefden de ultieme relatietest met de hakken over de sloot, maar hebben een zeer woelige periode achter de rug. Milou laat nu via Instagram weten dat haar relatie met Heikki definitief voorbij is.

VIJF

De Instagram Stories van Milou laat weinig aan de verbeelding over. “Our relationship is over“, schrijft de Nederlandse Temptation-deelneemster met een intieme foto van haar en haar ex Heikki. “Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik en Heikki uit elkaar zijn.”

In 2019 namen Heikki en Milou deel aan Temptation Island. Op het eiland begingen ze enkele misstappen en wekten ze heel wat jaloezie bij elkaar op, maar ze slaagden er toch in om een koppel te blijven na het programma.

In de reünie-aflevering zagen we echter dat de twee toch niet langer een koppel vormden. Milou liet weten dat ze niet langer romantische gevoelens had voor Heikki, maar die bleef hartstochtelijk hopen op een hereniging met ‘ons Milou’.

(Temptation Island aflevering 14 in 29 gifs: Dreamdates met een “happy end”.)

Knipperlichtrelatie

De Nederlandse en de Vlaming zouden het nog even geprobeerd hebben, maar hun hernieuwde relatie was van korte duur. Heikki en Milou beweerden dat de breuk definitief was, maar ze bleken niet zonder elkaar te kunnen. In juni 2019 vormden de twee weeral een koppel.

True love beats everything“, met dat melig zinnetje kondigde Milou aan opnieuw een relatie met Heikki te hebben, inclusief de verplichte foto waarop ze haar Heikki een dikke zoen geeft. Heikki, origineel als hij is, deelde exact dezelfde foto met het bijschrift “true love will always find his way“. Niets blijkt nu minder waar te zijn.

(Roshina verklapt of ze nog samen is met Karim.)

Matchende tattoos

Voor zo ver we weten, woonden Heikki en Milou samen op het moment van hun (nieuwe) breakup. Alsof dat allemaal nog niet goed genoeg is, lieten ze vorige zomer ook matchende tattoos zetten.

Ze kozen voor de toepasselijke woorden ‘Our Way’, waarmee ze duidelijk wilden verwijzen naar het turbulente traject dat hun relatie al onderging. Zou hun relatie dit keer echt definitief voorbij zijn of zou Milou Heikki nog een tweede kans gunnen?

Gesponsorde artikelen