‘Temptation Island’ is wél spannend naast de schermen: Heeft Milou een affaire met Morgan?

‘Temptation Island’ is wél spannend naast de schermen: Heeft Milou een affaire met Morgan?

Hoewel er op ‘Temptation Island’ nog steeds niet veel gebeurd is, hebben de deelnemers na de opnames allesbehalve stilgezeten. Zo zijn Roger en Laura ondertussen geen koppel meer, maar ook Rodanya en Morgan en Heikki en Milou zouden uit elkaar zijn. Als we de laatste roddels mogen geloven alleszins.

We moeten er niet flauw over doen, Temptation Island is dit jaar niet wat we van het programma gewoon zijn. Geen overspel, geen tranendal, maar wel een onemanshow van Sidney en een lesje in vriendschap. Maar de kans dat het hele spel nog gaat ontploffen, is net weer wat groter geworden. Er zou namelijk een verrassend nieuw koppel zijn. Geen verleiders in het spel deze keer, maar twee koppelhelften.

Swinger Island

Op het eiland hebben ze elkaar amper gezien, maar blijkbaar zou de vonk overgeslagen zijn tussen Milou (van Heikki) en Morgan (van Rodanya). Het lijkt er dus op dat de koppels bij gebrek aan verleiding van de verleiders na de reeks elkaars gezelschap zijn gaan opzoeken.

En dat is natuurlijk niet zo vreemd. De deelnemers van Temptation Island worden tegenwoordig overal gevraagd voor acte de présences op feestjes en in programma’s. En na een van die feestjes zouden Milou en Morgan het wel heel gezellig hebben gemaakt.

De bal ging aan het rollen nadat iemand onder een foto van Rodanya had gevraagd “hoe het voelt om Morgan kwijt te zijn aan Milou”. Daarop reageerde Rodanya met: “Ik wens haar veel sterkte”.

Vervolgens postte Rodanya een gephotoshopte foto van Milou en Morgan op haar Instagram Story met de boodschap “Hahaha, plot twist”. Daarop reageerde Milou dan weer door screenshots te posten van een WhatsAppgesprek tussen haar en Rodanya, waarin Rodanya geen blad voor de mond neemt.

Intstagram rodanyakelsey

“Ik hoop dat je ten onder gaat”

Hoewel Milou en Rodanya op Temptation Island goede vriendinnen lijken en elkaar steunen in het avontuur, blijft er van die vriendschap nu maar weinig over. In de screenshot die Milou deelde op haar Instagram Story, is te lezen hoe Rodanya haar ervan verwijt te slapen met Morgan. Daarbij is ze opvallend hard. Zo “hoopt ze dat Milou ten onder gaat” en vindt ze dat de blondine “niet spoort”.

Verder haalt ze ook de – nu al legendarische – quote van Milou aan. De blondine gaf op Temptation Island al meermaals aan dat ze het “moeilijk” had om niet te vallen voor de charmes van verleider Jietse. “Maar goed je hebt het ‘oh zo zwaar'”, klinkt het verwijtend bij Rodanya. En ze gaat ook nog een stapje verder. “Lekker de wereld rondneuken en dan weer huilen om Heikki hé, hahaha”. Wil Rodanya hiermee zeggen dat Milou in de reeks nog vreemd zal gaan en dan nadien toch gaat huilen om Heikki?

Rodanyas scheldpartij eindigt alleszins op een pijnlijk hoogtepunt. “Of zelfmoord plegen, jankertje. Ik hoop dat je mooi gaat lijden! Vieze vuile hoer!” Er zit dus duidelijk een haar in de boter tussen de twee en dat zou natuurlijk niet het geval zijn als de twee nog samen zouden zijn met hun vriend van Temptation Island. Mogen we er dus stilletjes aan van uitgaan dat ook de relaties van Heikki en Milou en Rodanya en Morgan zullen sneuvelen in Thailand?

Instagram rodanyakelsey

Morgan ontkent alles

Terwijl de dames op Instagram hun oorlogje uitvechten, is er natuurlijk één belangrijke stem die we nog niet gehoord hadden: die van Morgan. Die ontkent in alle talen dat hij een relatie heeft met Milou. “Nee, zeker niet!”, laat hij weten aan het Nederlandse RTL Boulevard. Morgan vertelt wel dat hij een keer gaan stappen is met de andere deelnemers, “maar that’s it“. Hij maakt ook duidelijk dat hij nooit iets zou doen met Milou “Ik kan goed overweg met Heikki, dus ik zou dat nooit doen.”

De bromance tussen de mannen van Temptation Island houdt dus nog steeds mooi stand, ook al gaat het er bij de dames heel wat minder vriendelijk aan toe.

Wil je meer Temtpation Island? Word dan lid van onze Facebookgroep.

VIJF

Gesponsorde artikelen