‘Temptation Island’-Joshua gaat naakt op tv (en jij kan daar live bij zijn)

‘Temptation Island’-Joshua gaat naakt op tv (en jij kan daar live bij zijn)

Joshua, de ‘Temptation Island’-vrijgezel die het meeste … potentieel liet zien op het vrouwenresort laat al onze dromen  uitkomen en gaat binnenkort naakt op tv. De reden: hij gaat naakt op date op dat andere felbesproken, Nederlandse eiland. Joshua doet namelijk mee in de volgende editie van ‘Adam Zkt Eva’, en ja, jij kan je inschrijven.

Hij is nog maar net terug van Temptation Island, maar Joshua Feytons krijgt niet genoeg van tropische eilanden. Da’s goed nieuws voor ons, want RTL 5, de Nederlandse zender, heeft bekend gemaakt dat Joshua mee zal doen in het programma Adam Zkt Eva VIPS. Waarom is dat goed nieuws? Omdat hij daarin (bijna) de hele aflevering naakt mag rondhuppelen.

Up close met een naakte Joshua

Hoe werkt het? De VIP in kwestie, hier de glorieuze Joshua, gaat op zoek naar de liefde. De beste manier om dat te doen is, zoals Joshua zelf natuurlijk ook weet, door onmiddellijk naakt te gaan op tv met een aantal onbekenden. Hij wordt namelijk op een eiland gedropt met een lieftallige, naakte schone (bekend terrein voor Joshua) en dan leren ze elkaar beter kennen.

Maar dan wordt het moeilijk, want in plaats van dames te verleiden met zijn floshua is hij nu het doelwit. Er komt namelijk competitie voor de eerste dame, er komt nog een naakte verleidster bij. Na een wedstrijdje wordt er beslist wie er op het eiland mag blijven (hebben we al vermeld dat iedereen op dit moment nog steeds naakt is?) en dan gaan ze verder.

Een naakte date met Joshua

Op het einde mag Joshua, net zoals een aantal andere BN’ers, kijken of hij de winnares ook mét kleren aan nog een toffe madam vindt. Als dat hele verhaal met Megan en Chloé jou niet afschrikt, en je wil nog steeds héél Joshua’s glorie in real life aanschouwen, dan hebben we echt topnieuws voor je, want het programma zoekt nog vrouwen die wel een naakte date met Joshua zien zitten.

Er zijn natuurlijk een paar nadelen aan verbonden, zo moet je natuurlijk ook de hele tijd naakt zijn en kom je zo ook op tv. We weten niet of Joshua ook de groetjes aan je moeder wil doen, maar goed, het kan dus allemaal in Adam zkt. Eva. Of Joshua, ondanks z’n tegenstrijdige signalen daarover, op zoek is naar de ware liefde, laten we in het midden. Maar één van de knapste verleiders uit Temptation Island 2018 live zien, da’s toch ook al wat. Meer info kan je hier vinden.

Wacht, wát was er nu weer zo leuk aan Joshua?

Juist ja.


Wil je de beste quotes van Temptation Island nog eens herbeleven? Klik dan hier.

Wel zin in een reisje naar Thailand, maar zonder Joshua? Dan kan je een reisje boeken naar een van de resorts.

Gesponsorde artikelen