‘Temptation Island’-Karim: “Volgens mij valt Grigor op mannen”

Temptation Island is nu al over de helft en de deelnemers mogen steeds meer praten over hun deelname. Zo ook Karim die het vooral gemunt heeft op Grigor, die in het begin van de reeks niet was weg te slaan bij zijn vriendin Roshina. Maar bang was Karim niet van de verleider, zo laat hij nu weten in een interview met Temptation Gossip.

De relatie van Karim en Roshina staat sinds de laatste aflevering van Temptation Island op losse schroeven. Maar dat heeft weinig te maken met de verleiders. Karim en Roshina kunnen het vooral moeilijk verwerken dat hun geliefde zich negatief uitlaat over hun relatie. Van die verleiders trekt Karim zich dus maar weinig aan. En in Temptation Gossip laat hij nu ook weten waarom dat is.

Voor de mannen

Temptation Island gif 23
VIJF

Het was in de eerste week op Temptation Island vooral verleider Grigor die z’n zinnen had gezet op Roshina. Maar dat vond Karim niet erg. “Op mij kwam Grigor over alsof hij op mannen valt”, zo laat hij weten bij het Nederlandse Temptation Gossip.

“Ik weet dat Roshina echt valt op mannelijkheid en dat was bij Grigor soms ver te zoeken”, zo laat Karim nog weten. “Ik zag dus niet echt een bedreiging in Grigor.” En ook de andere verleiders lieten Karim vooral koud. De laatste weken trekt Roshina meer op met de langharige verleider Christophe. Maar van hem kreeg Karim niet veel beelden te zien. “Naast Grigor heb ik weinig beelden van verleiders gehad.”

Grigor

Grigor Temptation Island
VIJF

Karim is niet de enige die zich vragen stelt bij de geaardheid van Grigor. In april moest de verleider het daar al eens over hebben in een interview met Dag Allemaal. Hij liet toen weten dat hij “niet kon tellen met hoeveel vrouwen hij de lakens al had gedeeld” en dat kon hij ook niet met de mannen aangezien dat er geen waren.

Grigor legde ook uit dat het door zijn beroep is dat mensen zich vaak vergissen. De verleider is in het dagelijkse leven namelijk stylist, waardoor hij verzorgd en stijlvol voor de dag komt. “Tja, omdat ik altijd piekfijn gekleed ben, denken mensen gauw dat ik homo ben. Maar wie me wat kent, weet wel beter.” En hij heeft ook al een standaard antwoord voor wie zich vergist. “Nieuwe vrouwelijke klanten komen dan zonder schroom en schaarsgekleed uit hun pashokje gesprongen of vragen me halfnaakt om raad … Ik zeg dan altijd: ‘Euh dames, ik ben de heteroversie van Jani, hoor.'”

Karim op Temptation

Over zijn eigen Temptation is Karim kort maar duidelijk. “Ik vond Cheyenne een oprecht iemand. Maar heb ik echt overwogen om met haar te slapen? Nee, zij bood mij gewoon een luisterend oor aan. En ik zat toen in m’n feelings door de kampvuurbeelden. Iemand die een luisterend oor wilde bieden, was dan wel fijn.”

Temptation Island A11 gif 20
VIJF

Verder geeft Karim ook toe dat zijn reactie na het derde kampvuur overdreven was. Hij wist niet welke beelden Roshina had gezien en beseft nu hij het seizoen zelf gezien heeft, dat ook zij geen al te fraaie beelden voorgeschoteld kreeg. “Nu begrijp ik haar reactie wel en besef ik ook dat ik iets te heftig heb gereageerd.” Karim bevestigt ook nog een keer dat hij zelf niet naakt is gegaan voor de webcam. “Ik heb naar een video gekeken, maar ik heb mezelf nooit laten zien”, zo klinkt het.

Maar ook over z’n verspreking, waarbij hij Roshina z’n ex noemde, heeft Karim een uitleg. “We hadden een aan-uitrelatie, waarbij Roshina vaak m’n ex was. Dus daarom heb ik me ook versproken.”

Sms van Roshina

Karim gaf ook antwoord op een vraag die velen misschien stellen. Heeft hij het berichtje dat Roshina stuurde met de meegesmokkelde gsm van Melissa gelezen? “Nee”, zo klinkt het bij Karim. “En maar goed ook, want ik was daar om mezelf te bewijzen en als ik dat bericht had gelezen, had ik dat echt moeilijk gevonden.”

Karim krijgt ook de vraag of hij en Roshina nog samen zijn. De twee werden namelijk “betrapt” op het posten van gelijkaardige foto’s uit Curaçao. Maar dat wil, volgens Karim althans, niets zeggen over hun huidige relatiestatus.

Het volledige interview met Karim kan je hier bekijken.

Meer
Lees meer...