Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’ komt terug op deze datum!


‘Temptation Island’ komt terug op deze datum!

Het volgende seizoen van ‘Temptation Island’ is opgenomen, dus is het uitkijken naar de startdatum. Maar lang hebben we daar niet op moeten wachten. Want presentator Rick Brandsteder heeft al laten weten wanneer we het volgende seizoen mogen verwachten en hij gaf al een beetje vrij over dat nieuwe seizoen.

Rick Brandsteder was te gast bij RTL Boulevard en als je een van de presentators van Temptation Island in de studio hebt, dan moet je natuurlijk vragen naar het nieuwe seizoen. Doordat Rick terug in Nederland is, weten we ook dat de opnames van het nieuwe seizoen erop zitten. Want Rick postte namelijk vorige maand zelf een foto op Instagram waarop hij liet weten dat het filmen gestart was.

7 februari

Rick wist te vertellen dat het nieuwe seizoen van Temptation Island van start zal gaan op donderdag 7 februari. Dit is de datum waarop Temptation Island voor de eerste keer zal worden uitgezonden op de Nederlandse televisie. Op VIER loopt Temptation Island nu al drie jaar op rij gelijktijdig, dus mogen we het programma op diezelfde dag ook bij ons terug verwachten.

Verder loste Rick Brandsteder al een klein beetje informatie over het nieuwe seizoen. We kenden al een eerste verleidster, maar nu liet Rick ook meer weten over de rest van het seizoen. Hij benadrukte dat het opnieuw een “heel spraakmakend” seizoen wordt. Verder deelde hij ook mee dat er niet gevochten zal worden. Liefhebbers van het betere vuistwerk zullen dus moeten wachten op het volgende seizoen van Boxing Stars.

Met deze foto maakte Rick bekend dat de opnames van Temptation Island begonnen waren:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.195.366
 • Aantal
  doden
  1.144.069
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  287.700
 • Aantal
  doden
  10.658