‘Temptation Island’: Is dit koppel nog steeds samen?

Temptation Island 2020 koppels
VIJF

We zijn ondertussen al zes weken ver op Temptation Island en er is nog steeds niemand over de schreef gegaan. En bij één koppel lijkt het erop dat dat ook niet zal gebeuren. Want de twee gingen in januari, enkele maanden na de opnames van Temptation Island dus, nog samen op reis.

De opnames van Temptation Island liggen ondertussen al maanden achter ons. Dus moeten de koppels al die tijd al hun relatie (of het einde van die relatie) geheim houden voor het publiek. Maar dat lukt duidelijk niet iedereen even goed. Want een koppel zou door de mand zijn gevallen.

Karim en Roshina

Temptation Island gif 15
VIJF

Team Tempa (wie anders?) kwam erachter dat Karim en Roshina waarschijnlijk nog steeds een koppel zijn. Koppels die aan Temptation Island deelnemen, mogen nadien geen foto’s samen meer posten op sociale media. Maar zelfs op foto’s van de twee apart valt het op dat ze nog steeds samen zijn.

Karim en Roshina deelden op 6 januari namelijk allebei een foto vanop een boot in Curaçao. Ze kunnen toevallig allebei los van elkaar op reis zijn geweest en daar toevallig op dezelfde dag een foto van op Instagram gepost hebben. Maar dat lijkt ons wel héél onwaarschijnlijk. Alles wijst er dus op dat Karim en Roshina in januari (maanden na de opnames van Temptation) nog steeds een koppel vormden. Of dat bijna drie maanden later nog steeds het geval is, weten we natuurlijk niet.

Bekijk hier de foto’s:

Wie gaat er vreemd?

Temptation Island gif 1
VIJF

Maar liefhebbers van het betere drama, niet getreurd. Want uit de beelden die we in het begin van elke aflevering te zien krijgen, blijkt dat er iemand wel de lakens zal delen met een verleider/verleidster. Nu we Roshina en Karim kunnen afstrepen, kunnen we al beginnen gokken wie dat zullen zijn. Van in het begin zijn Karim en Roshina heel duidelijk over hun deelname aan Temptation Island: één misstap en hun relatie is voorbij.

Temptation Island gif 4
VIJF

Het zal dus niet Karim of Roshina zijn die van bil gaat op Temptation Island. En we kunnen nog een koppel afstrepen. Melissa en Gianni zullen namelijk binnenkort naar huis gestuurd worden omdat ze hun gsm meegesmokkeld hebben op het eiland. Tenzij Melissa in een wonderbaarlijke plottwist plots helemaal loskomt en met een verleider tussen de lakens duikt, lijkt het ons onwaarschijnlijk dat ze in haar laatste dagen een misstap zal begaan. En ook Gianni houdt zich voorlopig flink op een afstand van de verleidsters.

Het overspel zal dus moeten komen van Angela en Christian of Arda en Elke en daarbij denken wij toch vooral aan Arda. Want die heeft nu al twee verleidsters die om hem vechten. Maar het kan natuurlijk ook dat het nieuwe koppel, dat weldra z’n intrede zal doen, voor het spektakel zal zorgen.

Gesponsorde artikelen