‘Temptation Island’ Laura bevestigt: ze is opnieuw samen met Roger

‘Temptation Island’ Laura bevestigt: ze is opnieuw samen met Roger

Laura en Roger zijn zowat het saaiste koppel van ‘Temptation Island’ en blijkbaar kunnen ze écht niet zonder elkaar. Zo biecht Laura via Instagram Stories op dat het drie maanden uit was met Roger, maar dat het koppel nu weer 2,5 weken samen is.

De laatste aflevering van dit seizoen van Temptation Island wordt op donderdagavond uitgezonden in Nederland en op vrijdagavond in Vlaanderen, maar deelneemster Laura verklapt nu al hoe de ultieme verleiding uiteindelijk voor haar en haar Roger eindigt.

Roger bevestigde vorige maand al dat hij en Laura geen koppel meer zijn, maar aan hun verhaal komt nog een staartje.

(Tijdens de voorlaatste aflevering zagen we voor het eerst overspel op Temptation Island.)

“Vanaf vandaag kan ik jullie zeggen dat ik en Roger opnieuw een koppel zijn”, schrijf Laura in een Instagram Story. “We zijn nu terug 2,5 weekjes bij elkaar! We hebben een pauze gehad van drie maanden.” Volgens Laura wou Roger na Temptation Island proeven van het vrijgezellenleven en vooral feesten en uitgaan.

(Hier zijn 17 bewijzen dat Rick de enige is die dit seizoen van Temptation Island rechthoudt.)

“Vrijgezellenleven even leuk als onze relatie”

“Voor mij was het eigenlijk altijd al duidelijk dat het single leven mij niet aanspreekt”, gaat ze verder. “Maar zo kon ik ook eens drie maanden tijd nemen voor mezelf.” Laura beweert dat Roger haar na drie maanden begon te missen. Ze zegt dat Roger het vrijgezellenleven even leuk vindt als een leven in een relatie, maar Roger zou zijn relatie met Laura “veel te veel waard en te speciaal” vinden om zomaar op te geven.

(Roger onthulde in de Temptation Aftershow Goedele On Top enkele maanden geleden nog dat hij en Laura leden zijn van de Mile High Club.)

VIJF

Laura haar post op Instagram Stories:

instagram @ laura moenaert

Zin in meer Temptation Island-fun? In dit filmpje spelen de vrijgezellen marry, f**k, avoid over bekende mensen.

Gesponsorde artikelen