Laura in elkaar geslagen “omdat ze ‘Temptation’ verpestte”

Laura uit Temptation Island, bekend als de preutse en trouwe vriendin van Roger, is op straat zwaar toegetakeld. Ze bezweek tijdens het programma niet aan de verleiders en daarom vond een groep mensen het nodig haar te lijf te gaan toen ze met haar fiets voor een rood licht stond. De feiten dateren ondertussen van vier maanden geleden en op mentaal en fysiek vlak gaat het weer een stuk beter met Laura. Ze bedankt in de eerste plaats Roger.

Instagram @ Laura Moenaert

“Wow! Vandaag is het ‘exact 4 maanden geleden’ dat ik op straat toegetakeld werd door een groep”, schrijft Laura op Instagram. “De reden was dat ik volgens hen ‘Temptation Island heb verpest dit jaar’. Ik heb sindsdien verzorging gekregen de afgelopen 4 maanden en gisteren was mijn laatste consultatie. Ik heb een lastige periode achter de rug gehad. Naast dit voorval zijn er heel veel mensen die commentaar op mij hadden en ook op Roger.”

Vol lof voor Roger

Instagram @ Laura Moenaert

“Op zich vond ik de commentaar die ik naar mijn hoofd kreeg gegooid niet zo erg”, schrijft ze verder. “Ik kon er wel goed mee om. Maar wat ik echt vreselijk vond is hoe mensen slecht konden praten over Roger. Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn. Zonder zijn bescherming zou ik mij vaak niet veilig gevoeld hebben op straat. Hij is echt de reden waarom ik nog steeds gezond kan rondwandelen, mentaal en fysiek.”

Instagram @ Laura Moenaert

“Het voorval is gebeurd toen we uit elkaar waren. Maar ondanks dat heeft Roger mij altijd beschermd op straat, mij op cruciale momenten geholpen en daarvoor ben ik hem eeuwig dankbaar! Ik vond het dan ook heel hard om te horen hoe sommige temptationkijkers over Roger spraken omwille van de laatste aflevering, is echt zo onterecht en voel me ook schuldig daarvoor. Ik vind het ook heel jammer hoe de makers het dan ook hebben geknipt en geplakt.”

“Maar gelukkig zijn we nu vier maanden later, ik voel me al stukken beter. Ik voel me ook al stukken sterker met dank aan mijn consultaties! Ik heb leuke vooruitzichten en ik durf al wat meer terug alleen buiten te wandelen.”

Gesponsorde artikelen