‘Temptation Island’-liveshow heeft bewakingsagenten nodig voor Mezdi en Daniëlle

‘Temptation Island’-liveshow heeft bewakingsagenten nodig voor Mezdi en Daniëlle

Op de Nederlandse zender RTL hadden ze voor de liveshow met alle ‘Temptation Island’-kandidaten van dit jaar bewakingsagenten ingehuurd. Vooral de situatie tussen Daniëlle en Mezdi, die zelfs niet samen op de bank wouden gaan zitten, leek mogelijk te kunnen ontsporen. De relatie tussen de twee is volledig verzuurd. Ze schoven tijdens de uitzending dan ook steeds weer de schuld in elkaars schoenen.

Donderdagavond eindigde Temptation Island, maar op de Nederlandse zender RTL breidden ze er nog een anderhalf uur durend vervolg aan met een liveshow waarin alle Temptation Island-kandidaten de revue nog eens passeerden. Ook alle (ex-)koppels maakten hun opwachting. Zo zaten Kevin en Megan weer samen op de sofa en ook Tim en Deborah kwamen nog eens terug op hun Temptation-avontuur. Het enige koppel dat de test overleefde, Jeremy en Vanessa, kwam hun liefde nog wat tentoonspreiden. Maar het was toch vooral uitkijken naar Mezdi en Daniëlle, die nog amper door dezelfde deur kunnen.

Bewakingsagenten

Ondanks het meer flagrante vreemdgaan van Megan, Kevin en Tim, was het toch vooral de relatie tussen Mezdi en Daniëlle die het meest verzuurd raakte door de deelname aan Temptation Island. Dat bleek al in de laatste aflevering, waar de twee scheldend en roepend van elkaar ‘afscheid’ namen. En ook bij RTL wisten ze dat het tijdens de liveshow daardoor wel eens fout zou kunnen lopen. Daniëlle had al geweigerd om samen met Mezdi op de zetel plaats te nemen, maar toch achtte RTL het noodzakelijk om extra veiligheidsmaatregelen te treffen. Zo huurden ze bewakingsagenten in om de twee in toom te kunnen houden, moest er een conflictje uitbreken.

“Er zijn te veel dingen gebeurd”, zei Daniëlle daarvan. “Mezdi schuift alles op mij en dat is helemaal niet eerlijk. Ik kan maar niet begrijpen dat hij zijn fouten niet toegeeft.” Al bekende Daniëlle ook wel misschien wel iets te ver te zijn gegaan met verleider Fabrizio. “Misschien was ik af en toe wel te close met hem, maar ik ben niet in de fout gegaan!”, reageert ze stellig. “Ik heb niet gezoend!”

Fabrizio

Mezdi was zich dan weer van geen kwaad bewust en houdt nog steeds vol geen fout te hebben gemaakt. “Het ergste dat je van mij te zien kreeg, waren kusgeluiden uit de badkamer”, legde hij uit. “Verleidster Denise maakte kreungeluiden en daarop werd ik afgerekend.”

Hij schoof dan ook de schuld in de voeten van Daniëlle. “Zij had het (na de opnames, red.) bijzonder druk in België. Ze was daar andere dingen aan het doen met verleider Fabrizio. Het was toen nog niet officieel van uit tussen ons”, meende de twintiger. “Sommige mensen laten hun emoties te veel de vrije loop. En dan geraken ze niet meer van a tot z. Het enige wat ze dan kunnen doen is huilen, schelden of slaan.” Ondanks alles, bekende Mezdi toch geen spijt te hebben van zijn deelname aan het programma.

Heb je ondanks alle drama toch zin om naar Thailand te gaan? Dan kan je een reisje boeken naar een van de resorts.

Gesponsorde artikelen