‘Temptation Island’, ‘Love Island’ en ‘EOTBDD’ krijgen een cross-over met Deborah Leemans, Aleksandra én Chiara

Deborah Leemans, Aleksandra, Chiara
Instagram deborahleemans

Goed nieuws voor fans van Temptation Island, Love Island en Ex on the Beach: Double Dutch, want onze favoriete trash-tv-reeksen krijgen een cross-over. Wat voor programma het precies wordt, is nog onduidelijk. Maar we gaan wel heel wat oude bekenden terugzien.

Het was even stil rond Deborah Leemans, de vrouw wiens hart voor heel tv-kijkend Vlaanderen en Nederland gebroken werd door Tim(tation). Maar Deborah bleef niet bij de pakken zitten en groeide uit tot een strong and independent woman. Binnenkort is ze zelfs te zien in een nieuw programma, met een aantal andere oude (en iets nieuwere) bekenden.

Deborah, Aleksandra, Chiara, Jodie en Monja

Op Instagram maakt Deborah bekend dat ze binnenkort te zien is in een nieuw televisieprogramma. Maar niet alleen, want ze maakt haar televisiecomeback bekend met een foto met een aantal andere bekende realitydames.

Op de foto zien we namelijk ook Temptation Island-verleidster Chiara, Love Islandwinnares Aleksandra en Jodie en Monja van Ex on the Beach: Double Dutch. Alle dames zijn gehuld in een sportpakje, dus we mogen al vermoeden dat het er in het programma sportief aan toe zal gaan.

Oh My God

Het is niet de eerste keer dat er een cross-over komt met verschillende van onze favoriete reality-tv-gezichten. Vorig jaar lanceerde VIJF zo Oh My God, waarin losbollen uit onder andere Temptation Island en Shopping Queens gedropt werden in het klooster. Deze show werd vooral een pretje naast de schermen want Yasmine en Chloë lustten elkaar rauw na de opnames.

Of het deze keer ook zo’n programma wordt, is nog niet duidelijk. Maar mogelijk hebben wij nu al onze nieuwe favoriete guilty pleasure ontdekt.

Gesponsorde artikelen