‘Temptation Island: Love or Leave’ lost dramatische teaser voor tweede aflevering

Temptation Island: Love or Leave is vanavond nog maar toe aan aflevering twee, maar toch belooft het al dramatisch te worden. Zo geeft het hartje van Denise licht. Dat betekent dat haar vriend close wordt met één van de singles. En dat valt haar duidelijk zwaar.

Op Temptation Island: Love or Leave zijn er enkele verschillen met Temptation Island zoals we het programma kennen. Een van die verschillen is het hartje dat boven het bed van de deelnemers hangt. Als dat brandt, betekent dat dat hun partner close wordt met één van de verleiders of verleidsters.

Plant verwoesten

Denise wordt zo al in de tweede aflevering geconfronteerd met een brandend hartje. Dat betekent dus dat haar vriend Marco het nu al goed kan vinden met een van de vrijgezellen. Die vrijgezellen hebben op Temptation Island: Love or Leave niet alleen het doel om de koppels te breken, maar zijn ook zelf op zoek naar de liefde.

Dat het lampje van Denise al meteen begint te branden, voorspelt dus niet veel goeds. Daarom reageert ze ook erg fel. Het eerste dat haar pad kruist, moet eraan geloven. Uiteindelijk is het een onschuldige struik die enkele van z’n bladeren verliest door een furieuze Denise.

Bekijk hier de dramatische teaser:

Temptation Island: Love or Leave is elke woensdag te zien om 20.35 uur op Play5 en GoPlay.be.

(fv)

Meer
Lees meer...