‘Temptation Island: Love or Leave’: Recentste Nederlandse seizoen komt binnenkort bij ons op televisie

Het meest recente seizoen van Temptation Island: Love or Leave, met enkel Nederlandse deelnemers, zal binnenkort ook in België te zien zijn. Dat seizoen was in het voorjaar in Nederland al te zien via de streamingdienst Videoland, maar komt vanaf 11 oktober ook naar ons land.

Anderhalf jaar geleden kondigde Play5 aan dat er nieuw seizoen van Temptation Island in de maak was met enigszins andere regels. Het programma werd omgedoopt tot Temptation Island: Love or Leave. Het grote verschil met de voorgaande edities was daarbij dat de verleiders niet enkel relaties willen stukmaken, maar ook zelf op zoek zijn naar de liefde. Zij zullen dus extra hard hun best doen om zelf niet alleen naar huis te moeten gaan.

Derde seizoen

Dat idee was toen niet nieuw, want één jaar voor de Belgisch/Nederlandse editie was er bij onze noorderburen al een seizoen van Temptation Island: Love or Leave geweest. Dat programma was daar te bekijken via de Nederlandse streamingdienst Videoland. Later werd het ook uitgezonden op Play5.

Op een nieuw Belgisch/Nederlands seizoen is het voorlopig nog wachten, maar vanaf 28 april 2022 begon op Videoland wel een nieuw seizoen met enkel Nederlandse deelnemers. Daarbij blijft Monica Geuze in haar rol als presentatrice, maar vervangt de Nederlander Kaj Gorgels ‘onze’ Viktor Verhulst.

Vanaf 11 oktober

Zoals te verwachten viel, komt ook dit derde seizoen op de Vlaamse televisie. Volgens de website Love Reality zal dat zelfs al heel snel het geval zijn. Zij melden namelijk dat deelneemster Fleur verklapt heeft dat het nieuwe seizoen bij ons vanaf 11 oktober te bekijken zal zijn. Voorlopig is er nog geen bevestiging van SBS over dat nieuws. Het is dus ook nog onduidelijk of Temptation Island: Love or Leave effectief zal uitgezonden worden op Play5, of gewoon zal verschijnen op het platform GoPlay.

Meer
Lees meer...