‘Temptation Island’ maakt nu ook verleidsters bekend: “670 cc aan humor!”

‘Temptation Island’ maakt nu ook verleidsters bekend: “670 cc aan humor!”

Nadat Temptation Island gisteren z’n geoliede basten bekendmaakte, zijn vandaag de dames aan de beurt. We kenden al drie van de acht verleidsters, maar het mag duidelijk zijn. The game is on!

1. Yana (23) uit Oostende

Yana kennen we natuurlijk al een tijdje. Ze was de eerste verleidster die bekend raakte en misschien ook de opvallendste. De nagelspecialiste beschikt namelijk over een flinke dosis humor, 670 cc om precies te zijn. Waarmee ze Pommeline zal doen verbleken. Haar tactiek is verleiden, dan afstoten en dan wanneer ze de mannen hun hoofd helemaal op hol heeft gebracht toeslaan. Dat belooft!

2. Billy (18) uit Willebroek

Ook Billy is geen onbekende. Een paar maanden geleden raakte bekend dat de 18-jarige barvrouw een van de verleidsters van Temptation Island was. Billy neemt deel aan het programma om te bewijzen dat geen enkele man trouw kan blijven. Ze ziet haar sexy dansmoves als een troef om de mannen voor zich te winnen.

3. Laetitia (22) uit Zaventem

De laatste verleidster die we al kenden is Laetitia. De 22-jarige verkoopster/barvrouw/model maakte zichzelf al onsterfelijk door haar uitspraak “tetten zijn tetten” en in een kleine preview op de Nederlandse tv zagen we al dat de ‘de temptation‘ wordt van een van de mannen. Spannend!

4. Yasmine (20) uit Sint-Truiden

De laatste Vlaamse verleidster Yasmine doelt op wraak. Ze werd bedrogen door haar ex en komt bovendien net uit een gebroken huwelijk. Met haar deelname wil ze bewijzen dat geen man te vertrouwen is. Naar eigen zeggen kan geen man haar verleiding weerstaan en pakt ze iedereen in met haar zwoele blik en verleidelijke moves.

5. Zwanetta (20) uit Apeldoorn

Zwanetta – ja, da’s echt haar naam – is professioneel danseres. Ze zal het niet moeilijk hebben op Temptation Island, want naar eigen zeggen zijn het steeds de manen die naar haar komen om haar te verleiden. Dat wordt dus een rustige vakantie voor Zwanetta.

6. Cherish (26) uit Hellevoetsluis

Cherish heeft een zwak voor gespierde mannen met tatoeages – Fabrizio, luister je mee? – en is geen onbekende in het uitgangsmilieu. De 26-jarige data-entry-medewerker doet mee aan Temptation om wraak te nemen op alle mannen die haar in het verleden belogen en bedrogen hebben.

7. Inge (22) uit Amsterdam

Inge zal vaak in het zwembad te vinden zijn, want de 22-jarige Amsterdamse werkt als zwemcoach. Ze heeft een zwak voor mannen die al een relatie hebben en laat dat nu nét zijn waarmee ze te maken krijgt op Temptation Island. Ze is naar eigen zeggen een kameleon die zich aan alles en iedereen weet aan te passen.

8. Maxime (24) uit Amelo

De 24-jarige Maxime is avontuurlijk aangelegd en ziet Temptation Island dan ook als haar volgende uitdaging. Ze wordt snel verliefd, maar die verliefdheid waait snel weer over. De perfecte eigenschap voor een verleidster dus. Haar tactiek? Eerst een vertrouwensband opbouwen en dan genadeloos toeslaan.

Bekijk de verleidsters hier in bewegend beeld:

Gesponsorde artikelen