‘Temptation Island’ maakt verleiders bekend!

‘Temptation Island’ maakt verleiders bekend!

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ komt nu wel heel dichtbij. Want vandaag werden de verleiders officieel voorgesteld. Dit zijn de acht binken die de meisjes voor zich zullen proberen winnen. 

Het gokken is voorbij. Dit zijn de acht spierbundels die op Temptation Island de meisjes het hof zullen maken. Ook dit jaar waren de sixpacks en tattoos weer in de uitverkoop, maar vooral de uitspraken zijn weer om duimen en vingers bij af te likken.

1. Fabrizio (25) uit Houthalen

Fabrizio gaat door het leven als Mr. Cool Guy en heeft – hoe kan het ook anders – zijn eigen tattoozaak. Hij doet mee aan Temptation Island om te bewijzen dat er geen trouw meer bestaat. Hij heeft ook voldoende ervaring met vrouwen van andere mannen inpikken. Een geweldige eigenschap voor een verleider. Dat belooft!

2. Tijs (24) uit Laakdal

Een paar weken geleden lekte de naam Tijs al als mogelijke verleider en nu is er ook de bevestiging. De 24-jarige bouwvakker is naar eigen zeggen in de afgelopen drie jaar met maar liefst 120 vrouwen naar bed geweest. Zijn grootste troef is volgens hem zijn vlotte babbel, met als motto: “A shoulder to cry on becomes a dick to ride on.” Romance is not dead.

3. Joshua (20) uit Balen

VIJF
Joshua is een sportieve jongeman. In zijn vrije tijd doet hij aan motorcross, maar zijn droom is om het te maken als model. Op het eiland zal hij proberen om niet te haastig te werk te gaan. Hij omschrijft z’n tactiek als “eerst bezinnen, dan bespringen”. Benieuwd of hij in die missie zal slagen op Temptation Island.

4. Andrea (23) uit Maasmechelen

VIJF
Andrea is een vlotte kerel met Italiaanse roots. De casanova is ambitieus en voorspelt alvast dat hij met drie van de vier vrouwen aan de haal zal kunnen gaan. Een specifiek type heeft hij niet, maar hij is wel van mening dat elke vrouw knapper wordt na twee glazen alcohol. De charmeur!

5. Gino (27) uit Den Haag

De eerste Nederlandse verleider is Gino. Hij wordt voorgesteld als “een mooiboy die van alle walletjes meesnoept”, wat dat ook mogen betekenen. Hij heeft het moeilijk met monogaam te zijn en leeft eigenlijk elke zaterdag alsof hij op Temptation Island zit.

6. Tomas (23) uit Den Haag

Zijn lichaam had het misschien al een beetje verraden, maar Tomas werkt als bootcamptrainer en studeert tegelijkertijd ook media, informatie en communicatie. Hij wordt niet snel verliefd en gelooft, net zoals vele verleiders met hem, niet in monogamie. Ook hij heeft een tactiek om de vrouwen voor zich te winnen op het eiland. Speelveld verkennen, target kiezen, scherpstellen en dan tot het uiterste gaan.

7. Tireily (21) uit Zwolle

Ook Tireily is geen onbekende, hij werd enkele dagen geleden bekendgemaakt als verleider in het Nederlandse programma RTL Boulevard. Hij werd door een vriend ingeschreven als grap, maar wil zich nu toch bewijzen als de ideale verleider. Tireily is een zanger onder de artiestennaam Benjy en zal de meisjes dus met z’n stem voor zich kunnen winnen. Maar als dat niet lukt heeft hij nog een andere methode. Zo opvallend mogelijk naar een meisje kijken, totdat ze er een beetje ongemakkelijk van wordt. Smooth!

8. Matthew (26) uit Amsterdam

Matthew werkt als administratief medewerker maar hij noemt zichzelf nu al de “Keizer van Temptation Island“. De brede bink heeft last van bindingsangst, maar dat compenseert hij met zijn zelfvertrouwen dat soms een tikkeltje arrogant overkomt. Hij is naar eigen zeggen de beste kusser en zal met die capaciteiten de vrouwtjes voor zich proberen winnen.

Wil je de verleiders in bewegend beeld zien? Dat kan hier:

Gesponsorde artikelen