‘Temptation Island’ maakt verleidsters bekend met sexy video

‘Temptation Island’ maakt verleidsters bekend met sexy video

VIJF heeft bekendgemaakt wie de verleidsters zijn van nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’. Het is opnieuw een interessante bende, die duidelijk maar één doel voor ogen heeft: alle mannen rond hun vinger draaien. 

Temptation Island gaat volgende maand van start en beetje bij beetje krijgen we alle informatie over de deelnemers van dat nieuwe seizoen. Vandaag liet VIJF de verleidsters op de wereld los en het mag duidelijk zijn: ze zullen het de mannen moeilijk maken.

Bekijk hier de sexy voorstellingsvideo:

Lizzy

De eerste verleidster is Lizzy, een knappe roodharige jongedame uit het Oost-Vlaamse Ertvelde. Al brengt ze de grootste tijd van het jaar door in het zonnige Saint-Tropez. Daar werkt ze als barvrouw.

Haar rode bos krullen is uiteraard haar meest opvallende kenmerk en daarmee kan ze de mannen als geen ander verleiden. Lizzy is 21 jaar oud en ziet zichzelf als een kameleon. Zo kan ze zich aan elke situatie zonder moeite aanpassen en kan ze op die manier mannen voor zich breken en de hartjes van hun vriendinnen genadeloos breken.

VIJF

Kimberly

Kimberly was de eerste naam die gelekt werd. De 21-jarige Kempense schone was eigenlijk van plan om samen met haar vriend deel te nemen aan Temptation Island. Maar die relatie liep op de klippen, dus doet ze het nu in haar eentje als verleidster.

Kimberly werkt als personal trainer en klust ook bij als barvrouw. Ze ziet zichzelf als een teamplayer, wat ze vooral wil gebruiken om samen met de dames een complot te starten om alle mannen vreemd te laten gaan. Dat belooft!

VIJF

Armanda

De derde bevallige vrijgezel is de Nederlandse Armanda. Armanda komt uit Zwolle en is 22 jaar oud. Ze lijkt wel de verloren tweelingzus van Klaasje van K3, dus mannen die een zwak hebben voor de meidengroep, passen maar beter op. Armanda trekt naar Temptation Island met een duidelijk doel voor ogen. Ze wil tonen dat alle mannen te verleiden zijn.

Armanda lijkt misschien wat aan de stille kant, maar je weet wat ze zeggen: stille waters, diepe gronden. Ze weet namelijk wat ze wil en ze gaat recht op haar doel af. De dames zijn gewaarschuwd.

VIJF

Emma

De 21-jarige Emma trekt naar Thailand met een nobele missie. Ze wil de vrouwen een gunst bewijzen door ze te tonen dat geen enkele man te vertrouwen is.

Emma komt uit Brugge en is zo de enige West-Vlaamse verleidster dit jaar. Ze werkt als barvrouw, dus is ze het uitgaansleven en de feestjes tot in de vroege uurtjes meer dan gewoon. Het is een gepassioneerde dame die klaar is om de mannen het vuur aan de schenen te leggen.

VIJF

Ayleen

De jongste van de bende is Ayleen. De Nederlandse is amper 18 jaar oud en mag dus gelukkig net drinken.

Ze is misschien wel de jongste, maar het spel der verleiding kent ze als geen ander. Ayleen kluste namelijk nog bij als gogo-danseres. Ze kent haar troeven en weet hoe ze die moet uitspelen. Zullen de mannen de verleiding kunnen weerstaan?

VIJF

Tisha

Tisha kan je misschien kennen. Zij nam in 2014 namelijk deel aan de Belgische preselecties van het Eurovisiesongfestival. Ze deed dat toen met het nummer Kitty Cat. (Bekijk hier haar optreden.) En de Limburgse is inderdaad geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Zo noemt de 23-jarige zichzelf een triple threat, omdat ze aan de slag is als model, zangeres en danseres. Verleidelijke moves, een sexy look en ditto stem, wat wil je nu nog meer?

VIJF

Naomi

De op één na jongste verleidster dit jaar is Naomi. Zij telt 19 jaarringen en omschrijft zichzelf als bloedeerlijk en praatgraag. Perfect dus voor mannen die hun hart even willen luchten wanneer ze hun vriendin over de schreef hebben zien gaan.

Verder ziet Naomi de dansvloer als haar biotoop en speelt ze het spel hard. Ze doet niet mee om vrienden te maken, maar leeft volgens het motto: You love her or you hate her.

VIJF

Demi

Tot slot is er Demi, een dame die wel geboren lijkt om verleidster te worden op Temptation Island. Demi heeft namelijk een zwak voor onbereikbare mannen. En daar zit Temptation Island natuurlijk vol van.

Demi is 23 jaar en barvrouw van beroep. Feesten en drinken kan ze dus als geen ander en laat dat nu naast verleiden de hoofdbezigheid van de verleidsters van Temptation Island zijn.

VIJF

Ook RTL 5 deelde een interessante video van de dames:

Gesponsorde artikelen