Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’ maakte het Saartje moeilijk: “ze dachten dat ze zich alles konden permitteren”


‘Temptation Island’ maakte het Saartje moeilijk: “ze dachten dat ze zich alles konden permitteren”

Saartje bekent dat ze het behoorlijk moeilijk kreeg na de uitzendingen ‘Temptation Island’. Ze werd vaak lastiggevallen en ze moest zelfs een keer gered worden door de security nadat ze belaagd werd in de wc’s van een discotheek.

Saartje was een niet onopvallende verleidster op Temptation Island. Ze kreeg het na de uitzendingen ook al snel aan de stok met collega-verleidster Pommeline. Ook Herbert, die in het programma steeds meer naar Saartje toegroeide, noemde Saartje achteraf “een vies meisje“.

“Zo eng!”

In TV Familie bekende Saartje nu dat ze na het programma het ook niet makkelijk had met sommige Temptation-kijkers. “Ik werk als reisleidster op Tenerife en heb echt afgezien in de nasleep van Temptation Island“, legt ze uit. Ze kreeg blijkbaar vooral van Nederlanders de wind van voren. “Zij dachten dat ze zich álles konden permitteren om selfies met mij te maken.”

Het ging zelfs zo ver dat ze in een discotheek werd belaagd door een oude man en redding moest krijgen van de security. “Een oudere man viel me er lastig in de wc’s. Hij wilde zijn gedacht zeggen over het programma. Mijn antwoord schoot in het verkeerde keelgat en we kregen ruzie. Zo eng!”

Saartje is zelfs natuurlijk ook niet op haar mondje gevallen. Zo viel ze in Temptation Island al op door deze quote:

VIJF

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810