‘Temptation Island’-Megan valt voor stripclubuitbater

Temptation Megan
Facebook Megan

Megan (20) ken je nog van Temptation Island, waar haar toenmalig vriendje Kevin haar ‘koekerond’ noemde. Ze vond toen steun bij verleider Joshua. Nu heeft Megan een nieuwe vlam gevonden: Maxence (39), een stripclubuitbater die bijna dubbel zo oud is als zijzelf.

Als we even teruggaan in de tijd dan kan je je vast nog herinneren dat Megan samen was met Kevin. Tijdens Temptation Island heeft hij haar beschreven als oliedom. Dat schoot bij Megan in het verkeerde keelgat, waardoor ze besloot om de lakens te delen met verleider Joshua. Megan zocht meer toenadering naar hem, maar voor Joshua was het niets meer dan ‘het spel spelen’. Dat vond Kevin niet oké, dus het koppel ging uiteen en verliet het eiland alleen.

Megan en Joshua
VIJF

Het drama tussen Pommeline en Fabrizio in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is binnenkort ook op VIJF te zien.

Ex On The Beach

Na Temptation is het vrij stil geweest rond Megan. Tot twee maanden geleden: toen werd bekendgemaakt dat Megan zou verschijnen in Ex On The Beach Double Dutch All Stars. Verleider Joshua deed namelijk mee aan het programma en Megan zou verschijnen als zijn ex. Maar dat bleek niet waar te zijn want het programma is afgelopen en we kregen Megan niet te zien.

Bijgewerkt

Wat heeft Megan dan wel gedaan in de tussentijd? Als je naar haar Instagram kijkt dan zie je wel opmerkelijke veranderingen, letterlijk! Zo heeft Megan haar borsten laten vergoten en haar lippen laten bijwerken. Ze is duidelijk trots op haar transformatie, dat je zie op haar sociale media. En dat kan alles te maken hebben met haar nieuwe vlam: Maxence Vanderwilt.

Nieuwe liefde

View this post on Instagram

@stevenwolles ?

A post shared by MeganDesaever (@desaevermegan__) on

Maxence baatte een aantal jaar geleden twee stripclubs uit in West-Vlaanderen. Eentje in Oostende en eentje in Kortrijk: The New Dreams. Maar dat duurde niet lang, want in 2017 kreeg hij een gevangenisstraf van zes maanden met uitstel. Daarbovenop legde de rechter hem een geldboete op van 18.000 euro waarvan de helft met uitstel, omdat hij de sociale wetgeving niet naleefde.

Desondanks runt hij nog steeds de twee clubs. Maar de mama van Megan ziet geen problemen: “Liever een oudere man dan weer zo’n gast van begin de twintig die zich elk weekend lazarus drinkt” zegt ze in een interview met Dag Allemaal. De twee zijn hartstikke verliefd, want hun relatie is zelfs al ‘Facebookofficial’ OMG! Wij zijn benieuwd hoe lang die nieuwe liefde duurt …

Facebook Megan Desaever

Gesponsorde artikelen