‘Temptation Island’: Zo werd Melissa betrapt

Temptation Island Melissa
VIJF

Temptation Island is nu al een paar weken ver, maar we weten alvast iets dat er dit seizoen staat te gebeuren. Er zal een koppel naar huis gestuurd worden omdat ze de regels van Temptation Island overtreden. En daarover komen we steeds meer te weten.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island moet nog losbarsten. Maar we weten al dat er één koppel het einde niet zal halen. En dat hebben ze volledig aan zichzelf te danken.

Gsm binnengesmokkeld

Temptation Island gif 9
VIJF

Het lekte eerder al uit dat Melissa en Gianni eerder naar huis zullen worden gestuurd omdat ze hun smartphone hadden meegenomen naar Temptation Island. Iets wat gezien het concept van het programma ten strengste verboden is.

In de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen zagen we al dat zowel Melissa als Gianni zich geregeld afzonderden in hun badkamer. De badkamer is (gelukkig) de enige plaats op Temptation Island waar er geen camera’s hangen en waar de deelnemers dus op hun gemak naar het toilet kunnen gaan of een douche nemen. Maar Gianni en Melissa gebruikten hun badkamer voor iets anders.

Domme verspreking

Het viel natuurlijk al op dat Melissa wel heel snel over haar dipje heen was na een simpel bezoekje aan haar badkamer. En dat is dus omdat ze daar wel wat meer deed dan een plasje.

In Nederland zit Temptation Island een weekje voor op ons en verschijnt de nieuwe aflevering op woensdagochtend al op Videoland. Daarom kregen de Nederlandse kijkers al een voorsmaakje van wat hen in aflevering 7 te wachten staat.

In dat korte voorsmaakje is de zien hoe de dames terugkeren van het tweede kampvuur. Roshina is duidelijk overstuur en in een poging om haar vriendin te helpen, spreekt Melissa haar mond voorbij. Ze zegt tegen Roshina dat ze haar gsm bijheeft en dat Roshina hem ook eens mag gebruiken om zo in contact te komen met haar vriend Karim. Maar daarbij was ze dus even vergeten dat alles gefilmd en opgenomen wordt. Oeps.

Nieuw koppel

Koppel nummer 3.

Geplaatst door Team Tempa op Donderdag 2 januari 2020

Wanneer de productie hierachter komt, zal het waarschijnlijk niet lang meer duren alvorens Melissa en Gianni naar huis gestuurd worden. Maar niet getreurd, want er staat al een koppel klaar om hun lege plek in te vullen.

Team Tempa kon al achterhalen wie dat vijfde koppel is. Het gaat om het Nederlandse koppel Zach en Simone. Veel is er over het koppel niet geweten, maar we zullen ze binnenkort wellicht beter leren kennen.

Gesponsorde artikelen